Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cotele obligatorii de teroriști și violatori musulmani ar trebui trimise la Alina Mungiu acasă

Cotele obligatorii de imigranți sunt, de fapt, cote obligatorii de teroriști, dacă e să-l credem pe Hans-Georg Maassen, șeful agenției de informații interne a Germaniei. Acesta a declarat pentru postul de televiziune german ZDF (preluat și de Berliner Zeitung) că numeroși teroriști s-au strecurat printre refugiații veniți în Europa. Nu știe nimeni procentul de teroriști din mulțimea de imigranți musulmani, dar cel de ucigași cu sânge rece, violatori, molestatori sexuali, hoți violenți și vagabonzi e destul de mare, după cum ne arată tragediile petrecute peste tot în Europa în care autorii sunt imigranții musulmani. Așadar, atunci când Angela Merkel și comisarii de la Bruxelles i-au impus României cote obligatorii de imigranți, ne-au făcut un cadou nemaipomenit, pentru că ni se va asigura și rația de teroriști și de infractori violenți la pachet.

Am fost fascinat de sloganul acela inspirat dintr-un cântec ”Vrem o țară ca afară” care a mers strună pe campania lui Iohannis la prezidențiale. La început, când am văzut vacanțele nesfârșite ale președintelui călător, am crezut că versul era o profeție despre plimbările lui Iohannis prin străinătate, care împlinea astfel așteptările românilor și avea o viață mai mult pe afară (deși Iohannis nu e doar pe afară, ci și pe dinafară). O dată cu supușenia lui Iohannis în fața Europei dătătoare de imigranți musulmani (doar ce altceva să ne dea, în rest ne ia), am înțeles însă că, dacă vrem o țară ca afară, e musai să importăm niscaiva teroriști, așa, ca în țările civilizate, altfel am părea teribil de înapoiați. Iohannis a rezolvat-o și pe asta. Așa încât, o dată cu venirea primilor imigranți musulmani și a violatorilor, tâlharilor și teroriștilor ascunși printre ei, o să avem în sfârșit o țară ca afară, iar președintele va putea pleca din nou în vacanță, cu conștiința datoriei împlinite!

Noi în schimb vom rămâne în țară să facem față cadourilor otrăvite fără să putem protesta prea mult pentru că vor sări imediat Alina Mungiu și ONG-urile lui Soros să asmută asupra celor nemulțumiți serviciile și Parchetele și să ne acuze de lipsă de umanitate, de colaboraționism și de conspirație pentru că nu stăm tăcuți ca mieii la tăiere și nu dăm dovadă de toleranță la violurile și atacurile imigranților musulmani! Dacă aș putea, i-aș caza pe imigranți acasă la ongiștii miloși să-i tolereze mărinimiile lor până n-or mai putea! O cotă importantă aș trimite-o la doamna Mungiu, dacă tot e așa convinsă în editorialul ei că nemulțumirea anti-islam a cetățenilor europeni trebuie combătută de serviciile secrete! Și s-o apere serviciile secrete apoi de bucuriile nețărmurite ale Islamului...

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.