Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cotidianul New York Times îşi anunţă susţinerea pentru Hillary Clinton în alegerile prezidenţiale

nytimes.com
The New York Times

Cotidianul The New York Times a anunţat sâmbătă că o susţine pe democrata Hillary Clinton în alegerile pentru Casa Albă, spunând că este mai calificată decât rivalul ei republican Donald Trump în gestionarea provocărilor cu care se confruntă Statele Unite, relatează Reuters. 

Ziarul o descrie pe Hillary Clinton ca fiind "unul dintre cei mai tenace politicieni ai generaţiei sale", precizând că ea a arătat o bună stăpânire a politicii şi nuanţelor diplomaţiei, construindu-şi în acelaşi timp o reputaţie de persoană cu tărie de caracter şi deschisă la cooperare bipartizană. 

"Un angajament de o viaţă în rezolvarea problemelor din lumea reală o califică pe Hillary Clinton pentru acest post, iar ţara ar trebui să o pună la treabă", a scris cotidianul despre fostul secretar de stat şi senator de New York. 

Clinton şi Trump se vor confrunta luni faţă în faţă într-o primă dezbatere prezidenţială televizată, dintr-un total de trei. Sondajele de opinie arată că avansul pe care ea îl avea asupra miliardarului scade constant, în contextul înmulţirii dubiilor privind capacitatea ei de a fi de încredere. 

New York Times a scris că greşelile făcute de Clinton au denaturat percepţiile asupra caracterului său, dar a lăudat munca sa în restabilirea credibilităţii SUA în afacerile externe în calitate de secretar de stat şi în sprijinirea copiilor, femeilor şi familiilor de-a lungul carierei sale. 

"Doamna Clinton s-a arătat a fi o realistă care consideră că America pur şi simplu nu poate să se retragă în spatele oceanelor şi zidurilor, ci trebuie să se angajeze cu încredere în lume pentru a-şi proteja interesele şi pentru a-şi respecta valorile", a mai comentat cotidianul.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.