Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi kilometrice pe Autostrada Soarelui. Sute de maşini, blocate pe drumul spre Capitală - FOTO

Facebook Alina Gorghiu
blocaj masini a2 coloana

Sute de bucureşteni sunt, la această oră, blocaţi pe Autostrada Soarelui. Potrivit autorităților din turism wekeendul acesta au fost peste 200 de mii de oameni la mare.

Printre bucureştenii care au decis să se întoarcă acasă în această după-amiază s-a regăsit şi liberala Alina Gorghiu. "Cine zicea că nu avem nevoie de autostrăzi?! Mari caractere", scrie Gorghiu pe Facebook. "Cred că mai bine plecam mâine dimineaţă de la mare", a concluzionat liberala. Politicianul a postat şi câteva fotografii cu coada de maşini care se întinde pe kilometri buni.

Citeşte şi: Lider maghiar, APEL către Iohannis pe tema autonomiei maghiarilor: 'România federală ar fi un stat mult mai eficient' .

Între bucureştenii blocaţi pe A2 se regăseşte şi jurnalistul Radu Tudor.

"Am parcurs 3 kilometri în 15 minute. (...) De 10 ani de zile niciodată nu am prins aşa ceva şi ar trebui să fie un avertisment către cei care de la această oră vor încerca să vină pe Autostrada Soarelui spre Bucureşti. (...) Nu am văzut cunoscutul elicopter al MAI, care survolează autostrada. Am văzut o singură maşină de poliţie. Probabil ar trebui să semnalăm că există o problemă. (...) Pe porţiuni mici se merge foarte foarte încet, dar pe porţiuni mari se stă pe loc.", a mărturisit Radu Tudor într-o intervenţie prin telefon la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.