Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, afirmații SURPRINZĂTOARE despre ambasadorul SUA: Klemm ar fi putut fi păcălit

Hans Klemm

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat pe marginea controverselor născute după ce primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a publicat o fotografie în care ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, apare ţinând în mână steagul Ţinutului Secuiesc.

„Nu pot să am o părere diferită decât cea exprimată de mai bine de doi ani, conform căreia treburile din regiunea noastră sunt foarte sofisticate, duc către un nou război de tip geo-economic.Acest război e instalat, iar noi nu suntem pregătiţi la nivel politic să răspundem acestor provocări, care pot fi pe multe teme. (...) Acestea nu sunt lucruri pe care un ambasador să nu le ştie, sunt convins că domnul Klemm le ştie şi, de asemenea, şi colegii lui le ştiu, mai ales colegii români ai dânsului din Ambasadă, care sunt oameni care studiat aceste lucruri", a comentat consultantul politic Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Dezbaterea electorală din SUA la un alt nivel: Care e starea de sănătate a lui Trump și Hillary

VIDEO Laura Bretan a pierdut finala America’s Got Talent după o super-interpretare. Cine a câștigat

"Evenimentul în sine e excepţional din două motive: în primul rând pentru că vine din partea ambasadorului partenerului nostru strategic, al aliatului de bază, respectiv SUA, iar în al doilea rând, pentru că vine consecutiv după evenimentul de la Chişinău şi contextul de acolo care este unul electoral poate chiar mai important decât în România: alegerea preşedintelui prin vot direct. Grav nu e că ambasadorul Klemm a făcut-o - se întâmplă să greşeşti, să vrei să fii amabil şi chiar în urma unei discuţii cineva să te convingă, mai ales dacă eşti ambasadorul unei naţiuni în care, la modul pozitiv, se exercită 'dictatura minorităţilor'; deci, Klemm ar fi putut fi păcălit. Ce e grav e că ambasadorul nu a revenit asupra declaraţiei făcute, cum era normal să o facă, iar de la nivelul Ambasadei a venit un non-răspuns. E acelaşi scenariu precum cel de la Chişinău, din partea unui alt foarte experimentat reprezentant al diplomaţiei americane, respectiv domnul James Pettit”,  a mai spus acesta.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.