Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă aruncă BOMBA: 'Câștigătorul acestui sondaj este Sorin Grindeanu'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat într-o intervenție telefonică în emisiunea "Jocuri de Putere", rezultatele sondajului realizat de IMAS în exclusivitate pentru Realitatea TV.

Potrivit sondajului IMAS realizat în exclusivitate pentru Realitatea TV, Liviu Dragnea a coborât de la un nivel de încredere de 32 la sută din ianuarie la circa 24 la sută în prezent. În schimb, 41% dintre români ar vota în acest moment cu PSD.

"Această scădere accentuată a unui lider, care nu a fost nici măcar locomotivă în campanie, dar care a crescut pe baza victoriei partidului în alegeri, arată un refuz al electoratului PSD referitor la Liviu Dragnea. Legat de concluziile pe care cei implicați trebuie să le ia analizând rezultatele sondajului, PSD-ul se poate gândi că are un lider șchiop care nu numai că nu poate să tracteze partidul, ci în acest moment este "de refuzat", a explicat consultantul politic.

Ultimul SONDAJ de opinie din România: Cum stau principalele personaje

Potrivit lui Cozmin Gușă, la această scădere puternică de încredere care se vede în sondaj, se adaugă și mișcările interne extrem de dure la adresa sa. Liviu Dragnea are probleme serioase în partid, după cum s-a văzut în discuțiile din ședința Comitetului Executiv.

Sorin Grindeanu este beneficiarul implicit al atacului suburban pe care Liviu Dragnea l-a dat la adresa sa, este de părere Cozmin Gușă.

"Grindeanu a răspuns în mod politicos, corect, iar apoi destul de ferm. Electoratul a simțit că Grindeanu este un băiat de treabă, care vrea să facă treabă, nu să facă jocuri de culise", spune consultantul politic. În ciuda faptului că protestele masive au avut loc în fața Guvernului și nu în fața Camerei Deputaților, unde se afla Dragnea, premierul s-a comportat bine.

"Câștigătorul acestui sondaj este Sorin Grindeanu si echipa sa guvernamentală, o echipă disciplinată care nu a ieșit din rând după atacurile oamenilor lui Liviu Dragnea la cei din Guvern. Grindeanu a avut un parcurs coerent, echilibrat, pe gustul electoratului PSD", a explicat Gușă.

Milionarul Zoltan Teszari a dat LOVITURA: Suma URIAȘĂ pe care o câștigă din vânzarea a 25% din DIGI

Potrivit studiului IMAS, procentele lui Sorin Grindeanu sunt apropiate de cele ale preşedintelui Iohannis. Aproximativ 34 la sută dintre românii de peste 18 ani îl susţin pe actualul premier, cu doar un punct sub cota de încredere a președintelui.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.