Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă devoalează interesul ascuns al lui Traian Băsescu față de ultima decizie a CCR

gusa

Cozmin Gușă a arăta că deciza Curții Constituționale Române (CCR) prin care SRI nu mai poate face interceptări în dosare de corupție este una cu care Traian Băsescu este de acord, "din pricina faptului că una dintre femeile apropiate dânsului, Elena Udrea, are de suferit și oameni apropiați dânsului au de suferit" de pe urma implicării SRI în anchetele oamenilor legii.Cozmin Gușă a subliniat și faptul că în dosarul "Microsoft" există un tratament pe care procurorii îl oferă, susținând că activitatea judiciară din acest caz aduce mai mult a negociere.

"Astăzi, în premieră în instanță, atât Dorin Cocoș cât și celebrul Pinalti au recunoscut că banii din Microsoft au ajuns în campania lui Traian Băsescu. O afirmație foarte gravă, sugerată de fostul ministrul de la ploiești, fostul ministrul al Comunicațiior, dar care astăzi a fost confirmată. Ceva care ne spune nu numai de campania doameni Monica Macovei, cum a sugerat doamna Udrea, dar mai ales de campania lui Traian Băsescu, care a avut legătură cu acest scandal Microsoft. Și atenție, în acest dosar s-a cerut pedeapsa cu închisoarea, însă nu s-a cerut și câți ani de închisoare, de parcă a avut un tratament din partea procurorilor și s-ar fi negociat", a spus Gușă.

Citește și: Traian Băsescu e mulțumit de decizia CCR care lovește în colaborarea SRI-DNA

Consultantul politic este de părere că Traian Băsescu este de acord cu decizia dată de CCR în privința interceptărilor din dosare, mai ales, potrivit acestora, că unii dintre membrii CCR sunt apropiați ai fostului președinte.

"Decizia CCR a fost iscată de plângerile unor turci, kurzi, care au fost prinși la marginea drumului făcând evaziune fiscală. Băsescu este mulțumit de decizia CCR, care aruncă un mare vector de degringoladă asupra sistemului cu care eram toți de acord, în care se discuta despre lupta anticorupție și despre binomul pozitiv DNA-SRI. Băsescu este de acord, punându-se în prim plan drepturile omului, sau a anumitor oameni din jurul lui. O anumită majoritate de la CCR este formată de oameni fideli lui Traian Băsescu, ca în filmul “Toți oamenii președintelui”, sau o parte din oamenii președintelui", a susținut Cozmin Gușă.

Citește și: Documentul care aruncă în aer cazul Elodia: Cristian Cioacă poate ieși din pușcărie

"Și dacă ar fi să provoc, aici ar trebui să ne oprim să discutăm dacă Basescu a devenit atât de activ, de ce a devenit atât de activ, dacă Darren White are legătură cu Basescu, dacă anumiți oameni din campania lui Băsescu agită aceste subiecte pe nivelul denigrării DNA-SRI", a continuat acesta.

Potrivit consultantului politic, susținerea lui Traian Băsescu față de decizia CCR este datorată și faptului că, în urma interceptărilor efectuate de SRI, oameni apropiați lui au avut de suferit, în principal Elena Udrea.

Citește și: EXCLUSIV Înregistrarea ce aruncă în aer Ministerul de Externe: ȘANTAJ, AMENINȚĂRI, ACUZAȚII

"DNA și SRI sunt expresia deciziei dânsului și nouă ni se pare acum că n-ar mai fi de acord cu ce a făcut în cei 10 ani din pricina faptului că una dintre femeile apropiate dânsului, Elena Udrea, are de suferit și oamenii din jurul dânsului au de suferit, și atunci întoarcem România pe dos și ce a fost bun acum nu mai e bun", a conchis Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Citește și: SCANDAL uriaș în Ministerul de Externe: Acuzații grave cu bani, amenințări și înregistrări / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.