Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă face DEZVĂLUIRI despre Ilie Năstase: 'Nu merita așa ceva'

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Ilie Năstase a avut, la Fed Cup, o reacție de român adevărat care cunoaște detaliile ”putrede” din tenisul mondial și nicidecum nu merita ”ipocrizia” jurnaliștilor români care au comentat dur limbajul său, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă, la emisiunea ”Jocuri de Putere” de la Realitatea TV.

”Ilie Năstase traversează episoade care nu i se potrivesc și pe care nu le merită. Am fost martori la celebritatea și respectul public, pornind de la președintele Franței în jos, pe care oamenii îl poartă lui Ilie Năstase, ca să nu mai vorbesc despre oamenii din stradă, care sunt măsura celebrității”, a afirmat Cozmin Gușă.

Citește și: Artiștii celebri care și-au ‘pictat’ boala fără să știe

Consultantul politic a povestit o întâmplare pe care a trăit-o la un meci de fotbal din Londra alături de Ilie Năstase.

”La un moment dat, l-am pierdut pe Ilie Năstase. L-au oprit vreo trei-patru suporteri. După zece minute, meciul începuse, dar era o coadă de 200 de persoane care au preferat să nu se uite la meci, deși erau fani ai echipei Chelsea Londra, ci au preferat să ia autografe de la Ilie Năstase”, a dezvăluit Cozmin Gușă.

Citește și: Cine face exerciții tip cardio poate trăi cu 40% mai mult / STUDIU

Scandalul de la Fed Cup în care marele tenismen a fost implicat s-a creat în jurul reacției sale, care, este de părere consultantul politic, este cea a unui român adevărat, sincer, care stie adevărul despre lucrurile putrede din tenisul mondial, care a văzut că observator la această partidă este o englezoaică ce ar fi putut să nu fie obiectivă. ”Năstase a văzut reacția spectatorilor, a vrut să apere spectatorii și a folosit nu un limbaj colorat, ci pe al lui Ilie Năstase”, a completat Cozmin Gușă.

Consultantul politic cataloghează reacția jurnaliștilor români la acest eveniment ca fiind ”ipocrită”.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

”Această ipocrizie a jurnaliștilor care-l caracterizează pentru așa-zisul limbaj dur este marele eveniment al zilei de ieri. Nu mă așteptam de la jurnaliștii români să meargă după cei britanici. Chiar și la CNN se discuta despre meciul Marea Britanie - România la tenis. De ce se mirau jurnaliștii britanici? Nu sunt tot ei cei care-l laudă pe Trump? Ipocrizia este un lucru care ne caracterizează. Știu cât a suferit Năstase. Nu merita așa ceva”, susține Cozmin Gușă.

A face teorie despre gesturile lui Ilie Năstase, ”prefăcându-te că nu pricepi cine este el cu adevărat”, este o jignire pentru toți românii, a conchis consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.