Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă îi răspunde lui Băsescu: Cerșește aplauze de la o zonă reziduală a societății românești

cozmin gusa

Consultantul politic Cozmin Gușă îi răspunde dur fostului președinte al României, Traian Băsescu, care a afirmat azi despre el și despre Rareș Bogdan, realizatorul Emisiunii Jocuri de Puterea de la Realitatea TV ”batistuță ală”, ca fiind grupul ”asa-zișilor clujeni cinstiți”.

Vezi și: DEZVĂLUIRILE lui Traian Băsescu despre Rareș Bogdan, ”batistuță ăla”

Replica lui Cozmin Gușă a venit imediat.

O să îi răspund atât de scrupulosului Traian Băsescu pe puncte:

1.Băsescu îmi este dator vândut pentru că am curajul să afirm și să demonstrez logic și faptic că nu ar fi ajuns președinte în 2004 fără ajutorul meu din calitatea mea de strateg și de șef de campanie, cât și din calitatea de fost secretar general al PSD-ului lui Năstase. Aceasăa datorie a lui la mine pe care mi-a răsplătit-o cu izgonirea mea din partid la două luni distanță după ce și-a câștigat jilțul îi crează o frustrare vecină cu obsesia pe care și-o rezolvă din când în când cu asemenea referiri negative la persoana mea.

2.Traian Băsescu știe că în alegerile din 2009 a fost bătut de Mircea Geoană, iar eu nu doar ca am fost strategul lui Geoană, ci și singurul din acea echipă care nu a putut fi cumpărat și șantajat – a se face comparație cu Hrebenciuc, șef de campanie, Dragnea, șef de campanie, Victor Ponta, purtător de cuvânt, tripleta care l-a trădat pe Geoană in 2009. Faptul ca aș fi putut să îi întrerup periplu prezidențial la un singur mandat i-a generat lui Traian Băsescu o dorință de revanșă la adresa mea pe care nu a reușit să și-o îndeplinească în timpul celui de al II-lea mandat.

3.Jignirile pe care i le aduce lui Rareș Bogdan sunt reflexia neputinței lui de a-l șantaja pe Rareș și de a-l face să emită în favoarea sa, în condițiile în care publicul Realitatea TV sau al Jocurilor de Putere sau fanii lui Rareș Bogdan sunt majoritar votanți de dreapta, un electorat pe care Traian Basescu, Traian Băsescu pe care eu l-am văzut aseară în emisiune ca fiind famat, îl vizează și nu poate ajunge la el.

4.Traian Băsescu este foarte pragmatic și atacând și înjurând pe toată lumea dorește de fapt să fie înlocuitorul lui Corneliu Vadim Tudor în politica românească, să fie noul Vadim reușind prin excesele mesajelor sale să își apropie acea zonă. Eu încă din 2001, acum 14 ani, am declarat că în România există o familie politică Vadim–Băsescu și constat acum că acea declarație a mea a fost valabilă cu o singură mențiune – partea intelectuală a familiei din păcate a decedat și rămas doar jumătatea talentată, respectiv Băsescu.

5.Aceste zvârcoliri ale lui Traian Băsescu ne arată eșecul leadership-ului politic românesc în care un președinte extrem de nervos că este criticat mandatul său penibil de 10 ani este în stare să devină un contorsionist politic care cerșește aplauze de la o zonă reziduală a societății românești.

Ceea ce regret este că prin această evoluție Traian Băsescu pierde și doza de umor de calitate prin care a marcat discursul public în zona politică românească.”, a spus consultantul politic pentru STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.