Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă relatează un incident cu Băsescu

basescu

Un episod cu Traian Băsescu si cazul omului de afaceri Horia Simu, implicat în scandalul retrocedărilor, a fost povestit, vineri seară, de Cozmin Guşă.

Guşă a explicat că, după o emisiune în care s-a discutat despre neregulile descoperite de procurori la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, a fost sunat de fostul preşedinte al României. Se întâmpla în toamna trecută, când Traian Băsescu se afla încă la Palatul Cotroceni, potrivit Realitatea.

"Rareș Bogdan a sugerat aseară că în scandalul Simu, un scandal groaznic cu retrocedări de peste 100 mil. euro și arestarea lui Simu, ar fi fost niște forțe care mi-au explicat mie că trebuie sa nu se vorbească despre cazul Simu, fiind vorba de incidență la nivelul unor structuri ale statului. Nu stiu dacă e așa, s-ar putea. Dar întamplarea care e comică e în felul următor. Și aici o să fac o devoalare, nu obișnuiesc să devoalez convorbiri telefonice. Au fost foarte multe semne de întrebare despre ce și cine ar fi putut să spună despre Simu. Rareș Bogdan a făcut o deducție logică în urma unui telelefon primit de la fostul președinte Traian Băsescu într-o dimineață, care era foarte nervos și nu vorbea reverențios la adresa lui Rareș Bogdan, ba dimpotrivă. Cu niște amenințări voalate, dar nu facem caz din asta. Traian Băsescu e destul de năvalnic, a făcut asta și live. L-am șarjat, nu mi-am dat seama de unde vine nervozitatea. Era inca președinte toamna trecută. Aceste amenințări legate de Rareș Bogdan, eu care nu văzusem emisiunea m-au făcut să-l sun pe Rareș si l-am întrebat: ce e cu acest Traian Băsescu isteric care sună dimineața și te amenință, ce ai făcut aseară la emisiune. Mi-a povestit că printre subiectele emisiunii se afla și Simu, om despre care s-a afirmat în emisiune că ar fi o interfață a lui Băsescu apropopo de retrocedări și că acolo ar fi banii lui Traian Băsescu și atunci am înțeles de unde venea nervozitatea lui fostului președinte", a povestit Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.