Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, scenariu incendiar despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș

iohannis ciolos

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că alegerile locale și parlamentare, de anul acesta, reprezintă o miză mult mai importantă decât par la prima vedere, în contextul în care România are un război la graniță. El lansează un scenariu incendiar în lumina faptului că premierul Dacian Cioloș nu are parte de o protecție din partea președintelui Klaus Iohannis.

Citește și: Iohannis despre acțiunea ANAF împotriva Antenei 3: O acțiune heirupistă a ANAF/ VIDEO

"Sunt niște semne foarte ciudate care apar în ultima vreme, în public, niște excese care se fac, cum a fost cel de astăzi din Senat, dezbaterea prelungită legată de o decizie a ANAF-ului, interpretată într-un mod artificial, partea cu imunitatea lui Mădălin Voicu. Faptul că Dacian Cioloș, ca premier, sau Guvernul său încep să fie atacați pe motive de tip politicianiste, care țin mai mult de alegeri, nu e un lucru care să ne bucure. Partidele vin și lovesc într-un Guvern cu probleme, dar cu un premier foarte precis și care ne reprezintă bine. Cioloș trebuie apărat de către cel care l-a girat, respectiv Klaus Iohannis. Intervenția domnului Iohannis o văd mai mult decât necesară pentru că e vorba de stabilitatea admnistrativă, cu un prim-ministru respectat în plan internațional și pe care îl văd un tip calm, fără excese ceea ce ne-ar trebui într-o clasă politică calamitată. Sunt pericole, iar dacă la aceste pericole introducem discuția de război la graniță, ne dăm seama că nu prea avem voie să greșim.

Citește și: Klaus Iohannis insistă pentru alegeri în două tururi: ”Un pic de răbdare”

Mă aștept la o creștere a temperaturii electorale care va fi fără efecte benefice, dacă nu se schimbă candidații. Dacă rămân candidații de tip Bușoi, e clar că avem o campanie ratată (...) Dacă ar veni un independent care să își asume o candidatură corectă, în numele unui mare partid, nu ar mai conta nici Bușoi, nici Firea, nici alții. Suntem înglodați într-o lipsă de reformă politică (...) Alegerile vor fi proba, dacă vor aduce oameni noi înseamnă că au înțeles", a declarat Cozmin Gușă.

Citește și: Detalii spectaculoase din cel mai nou dosar al lui Gabriel Oprea: Ce ”atenții” primea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.