Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, dezvăluiri despre legăturile dintre 'Statul paralel' și liderii politici! Cum ar fi ajuns Ponta și Dragnea șefi în PSD: 'A trebuit să taie porcul'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

"Oare în Franța o fi existat un stat paralel care l-a făcut pe Macron președinte? Oare în Germania faptul că multinaționalele sunt protejate înseamnă că e un stat paralel”, s-a întrebat retoric analistul Cozmin Gușă, care a declarat la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Realitatea românească că „statul paralel” a existat dintotdeauna însă conceptul a fost adus în atenția publică de șeful PSD Liviu Dragnea, în încercarea de a scăpa de dosare.

"Unde nu au serviciile secrete putere?”, se întreabă Cozmin Gușă, care a precizat că e limpede că în perioada noastră democrația este mimată.

Citește și: Scandal fără precedent! Olguța Vasilescu, atac devastator la adresa lui Sorin Moisă: 'Pentru PSD el nu există'

"În România e mimată de mult timp. Problema nu e cu statul paralel, problema e a unui om care s-a dus în statul paralel. O fi devenit și Dragnea prieten cu Coldea? Te victimizezi cu un lucru legat de statul paralel...A ridicat un concept și a ridicat tot partidul ca să râdă toată Europa de noi. Dragnea este un component și un beneficiar. Statul paralel a existat tot timpul. Așa au ajuns oameni ca Victor Ponta, beneficiar al jocului statului paralel, pentru că l-a prădat pe Geoană, și Băsescu l-a pus președinte la PSD, nu a ajuns din spuma mării. Victor Ponta a intrat pe ușa principală, Dragnea a intrat pe la bucătărie, a trebuit să taie porcul”, a declarat Cozmin Gușă la REALITATEA TV.

Citește și: Eurodeputatul Cătălin Ivan, după demisia colegului său din PSD: Un Sorin Moisă, cât o sută de Liviu Dragnea

Analistul mai spune că Liviu Dragnea nu este îndreptățit să vorbească despre statul paralel pentru că a fost el însuși beneficiar. „Acest joc prostesc este ceva de speriat. Încrederea românilor în actul politic se prăbușește total. PSD rămas singurul partid din România, iar a te ridica împotriva lui Dragnea este un act de militantism care poate rezolva problema partidului”, a conchis Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.