Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă, despre tensiunile PSD-Guvern: 'Mihai Tudose joacă cu partidul, împotriva exceselor lui Liviu Dragnea'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă observă că premierul Mihai Tudose face un joc pentru PSD și împotriva exceselor lui Liviu Dragnea, care a lansat un atac iresponsabil, într-o perioadă foarte precară pentru România.

Consultantul politic Cozmin Gușă crede că în meciul cu Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose și-a asumat o luptă împotriva unei anormalități din PSD, luptă pe care alți oameni importanți ai partidului nu și-au asumat-o în trecut.

”Am inteles bine ce joacă Tudose azi. Nu e puțin lucru și într-adevar, e un fel de furtună perfecta. Tudose și-a asumat un lucru pe care alți lideri PSD din altă vreme nu și l-au asumat, un meci, împotriva acestei anormalități, a unei dictaturi în partid, de considerație personala, la fel cum a fost și pe vremea lui Ponta - pentru că Dragnea l-a secondat pe Ponta într-un joc pe care il face și el acum”, a explicat Cozmin Gușă la Realitatea Tv.

ȘOCUL NOPȚII în Spania: Preşedintele separatist catalan, Carles Puigdemont, a semnat declaraţia de independenţă, apoi a SUSPENDAT-O

Consultantul observă că Dragnea și-a asumat majoritata parlamentară ca proprietate personală.

”Tudose azi nu face altceva decât să taxeze aceste ieșiri în decor. Eu am văzut că Dragnea a vrut să își asume PSD-ul ca proiect de putere personală. De ceva vreme încoace a vrut să își asume ca un proiect de putere personala și majoritatea parlamentară. Am vazut un Tudose care iese la luptă, care își asuma anormalitățile propriei guvernări. El și-a decontat și greșelile. Și a bărbierit acel mini-joc de scenă sugerat lui Dragnea de consilieri nevolnici - apropo de sondajul lui Pieleanu. O aberație ca asta nu am văzut în politica românească. Dragnea a ajuns la fundul sacului dacă a făcut asta”, a mai spus Gușă.

PSD, acuzat de monopol: 'În doar 10 luni, PSD a înrolat CCR şi ASF, urmează BNR şi DNA'

Consultantul nu vede o asemănare între conflictul Grindeanu-Dragnea și Tudose-Dagnea.

”În acest moment nicio asemănare cu Grindeanu. Grindeanu a asumat un joc pe cont propriu, într-un fel similar cu Zgonea, fără să aibă acordul partidului făcând greșeala de a-l aduce pe Ponta. Tudose joacă cu partidul, împotriva exceselor de notorietate ale liderului partidului, care are un comportament deviant”, a spus Gușă.

Consultantul politic observă că atacul lui Dragnea la adresa guvernului are loc într-un moment foarte complicat pentru România. ”România are niște sindicaliști care au ieșit la luptă și strucutra politică trebuie să rezolve problemele astea. (...) Pe de altă parte avem o foarte slabă prezență a parteneriatului militar, într-o peroadă in care Rusia face mari excese, ne călărește, îi ghidonează pe turci. Nu am avut vești foarte bune. Într-o perioadă foarte precară, Dragnea vine și atacă într-un stil iresponsabil, iar răspunsul lui Tudose a fost convingător”, a mai sus Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.