Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craiova, un pas mic spre sferturile Cupei Cupelor

Craiova, un pas mic spre sferturile Cupei Cupelor. SCM Craiova a învins formația slovenă RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 30-29 (12-11), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Bănie, în prima manșă a optimilor de finală ale Cupei Cupelor la handbal feminin.

Cea mai bună marcatoare a oltencelor a fost Jelena Zivkovic, cu 9 goluri, celelalte goluri fiind semnate de Dana Băbeanu (6), Cătălina Cioaric (5), Alexandra Iovănescu (3), Carmen Șelaru (3), Laurisa Landre (2), Elena Cristina Florică (1) și Oana Alexandra Andrei (1). Au mai evoluat: Mirela Pașca, Diana Petrescu — portari, Ana Maria Horobet și Ioana Alexandra Georgescu. Pentru Krim au înscris Tamara Mavsar — 8 goluri, Vesna Milanovic Litre — 6, Polona Baric — 4, Mirjeta Bajramoska — 3, Marija Obradovic — 3, Elizabeth Omoregie — 3, Alja Koren — 2.

''Felicit fetele pentru că au fost extraordinare, minunate. Au dat dovada de ambiție și de o dăruire cum nu am mai văzut demult. Din dorința de a da repede gol au apărut și unele greșeli. Având în vedere numele adversarului, cred ca este o victorie foarte mare pentru Craiova'', a declarat Simona Gogîrlă, antrenoarea echipei din Bănie, citată de site-ul oficial al clubului. ''Adversarele au fost foarte puternice. Am primit multe goluri, însă trebuie să fim mulțumite că am reușit să ne impunem. Este un succes foarte important pentru moralul nostru'', a spus, la rândul său, portarul Mirela Pașca. Returul va avea loc pe 16 ianuarie, la Ljubljana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.