Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cresc presiunile asupra Phenianului: Ce decizie au luat puterile lumii în urma provocărilor nord-coreene

www.nasul.tv
Kim Jong Un

Reprezentanţii financiari ai ţărilor din G7 au convenit să coopereze în cadrul adoptării unui demers corespunzător împotriva tentativelor Coreei de Nord de a se sustrage sancţiunilor impuse în cazul său de către Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), a indicat joi un înalt oficial al Ministerului japonez de Finanţe, relatează Reuters.

Potrivit adjunctului ministrului japonez de finanţe pentru relaţii internaţionale Masatsugu Asawaka, este ceva rar pentru liderii financiari ai ţărilor din G7 să dezvăluie faptul că s-au întâlnit pe marginea unei reuniuni a G20, care a fost o dovadă de fermitate în rândul ţărilor avansate din punct de vedere economic de a intensifica presiunile asupra Coreei de Nord în contextul recentelor sale provocări, anunță Agerpres.

Citește și: Zile CRUCIALE pentru Iran: Donald Trump denunță 'cel mai prost acord care există'

''G7 a convenit întărirea cooperării, inclusiv prin măsuri de contracarare a tentativelor Coreei de Nord de a evita sancţiunile Naţiunilor Unite'', a declarat Asawaka presei, după ce a participat la reuniunea G7 şi la un dineu de lucru al liderilor financiari din G20.

Masatsugu Asawaka a participat la reuniunea G7 şi la dineul de lucru al G20 în numele ministrul japonez de finanţe Taro Aso, precizează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.