Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Creşte bilanţul negru după atacul terorist din Sankt Petersburg

reuters
Sankt-Petersburg

O persoană rănită grav în atentatul cu bombă produs pe 3 aprilie în metroul din Sankt Petersburg a decedat miercuri la spital, a anunţat guvernatorul adjunct al oraşului, Anna Mitianina, într-o postare pe Twitter, transmite DPA, potrivit agerpres.

Acest nou deces ridică la 15 numărul victimelor atentatului, produs într-o garnitură de metrou care circula între staţiile Sennaia Ploşciadi şi Tehnologiceski Institut din centrul oraşului Sankt Petersburg, al doilea ca mărime din Rusia.

"Dau din cap ca nişte păpuşi de cârpă'. Putin CRITICĂ dur ţările NATO

În jur de 50 de persoane au fost rănite în atac, atribuit de autorităţi unui atentator sinucigaş având legături cu extremişti islamişti.

Suspectul principal este cetăţeanul rus Akbarjon Djalilov, născut în Kârgâzstan în urmă cu 22 de ani şi mort în explozia de la metrou.

Autorităţile au reţinut la Sankt Petersburg şi Moscova mai multe persoane de origine central-asiatică, suspectate de complicitate cu atentatorul.

Moscova şi Sankt Petersburg, cele mai mari oraşe ale Federaţiei Ruse, găzduiesc comunităţi numeroase de muncitori imigranţi din foste republici sovietice din Asia Centrală, sosiţi în căutare de locuri de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.