Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRIMĂ ȘOCANTĂ la Călărași: Doi soți au luat, la ocazie, doi bărbați și au fost UCIȘI / UPDATE / VIDEO

ultima ora

UPDATE

Femeia, în vârstă de 55 de ani, este rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Medicii sosiți la fața locului l-au declarat mort.

UPDATE

Doi bărbaţi sunt căutaţi de poliţişti, vineri seară, după ce au ucis şofer, iar pe soţia acestuia au rănit-o. Cei doi fuseseră luaţi la "autostop" din oraşul Slobozia, iar după ce i-au atacat cu cuţitul pe cei doi soţi au reuşit să fugă, pentru găsirea acestora fiind mobilizate numeroase forţe de ordine

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, vineri seară doi bărbaţi au fost luaţi la autostop din Slobozia, de către un şofer aflat în maşină cu soţia sa.

Citește și: Surse: Dan Andronic ar fi cumpărat 50% din acțiunile unei televiziuni important de știri! Reacția patronului Evz

Cei doi bărbaţi i-au spus şoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi, după care l-au înjunghiat în gât cu un cuţit. De asemenea, cei doi au înjunghiat-o şi pe femeie, care a supravieţuit şi a reuşit să sune la 112.

Atacatorii au reuşit să fugă, fiind căutaţi de forţe numeroase de poliţie şi jandarmi, inclusiv cu câini de urmă. De asemenea, în zonă au fost instituite filtre.

Citește și: Scăpat de sub CONTROL! Ieșire INCREDIBILĂ a lui Radu Banciu la adresa Stelei Popescu

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind rănită uşor.

Ambele victime au fost găsite căzute în afara maşinii, au mai spus sursele citate.

Citește și: Un nou proces răsunător pentru Gigi Becali! Acuze dure la adresa latifundiarului

Știrea inițială

Caz șocant în localitatea Tudor Vladimirescu, din județul Călărași! Doi soți au luat, la ocazie, doi bărbați, iar aceștia i-au ucis. Conform poliției, cei doi criminali au fugit, iar autoritățile îi caută. Deocamdată nu se cunoaște motivul crimei.

știre în curs de actualizare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.