Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă strigătoare la cer a teroriştilor din Statul Islamic: Au incendiat o fetiţă creştină

isis

Asta e prea de tot. Teroriştii din ISIS continuă seria crimelor care zguduie întreaga planetă. de această dată, Statul Islamic a depăşit orice limită a suportabilului.

Jihadistii din Statul Islamic au comis inca o atrocitate. De aceasta data, acestia au ars de vie o fetita de 12 ani crestina. O fetita de 12 ani a fost arsa de vie pentru ca era crestina. Inainte de a face acest gest extrem de crud, jihadistii i-au cerut mamei sale sa plateasca o taxa, dar aceasta i-a rugat sa astepte pana cand iese din dus fiica ei. Conform Mirror, jihadistii au intrat peste dolescenta in dus, apoi i-au dat foc. Aceasta a murit in bratele mamei sale, iar ultimele ei cuvinte au fost "iarta-ma", scriu cei de la Mirror. Cazul a fost facut cunoscut de o militanta pentru drepturile omului, Jacqueline Isaac, care a declarat: "Lupatorii ISIS erau la usa femeii si i-au spus: 'ai doua optiuni: pleci acum sau platesti o taxa'. Ea a spus 'platesc, dar lasati-ma cateva secunde, sa iasa fiica mea din baie'. Atunci, ei i-au zis ca 'n-ai nicio secunda la dispozitie', si au intrat cu tortele in dus, unde era micuta si au dat foc la casa".

Citeşte şi: Super-arma creată de România şi Turcia: Cum arată Dragonul de Piatră / VIDEO

Mama si fiica au reusit sa scape din incendiu, dar la scurt timp, micuta a murit, din cauza ranilor foarte grave. "Fetita a avut arsuri masive pe tot corpul, mama ei a incercat sa faca tot posibilul sa o salveze, dar nu a mai avut ce sa faca. Ultimele cuvinte ale fetitei au fost 'iarta-ma', care i-a murit in brate." Cazul celor doua a fost prezentat intr-o conferinta despre persecutarea crestinilor, care a avut loc luna trecuta, in New York. "Irak este unul dintre cele mai periculoase locuri din lume pentru cei crestini. Mii de oameni au fost fortati sa fuga de aici de frica sa nu fie persecutati sau ucisi de Statul Islamic" a spus un purtator de cuvant al comunitatii crestine Open Doors, conform ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.