Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu demontează un zvon despre negocieri SECRETE în PNL: Este o mizerie!

crin antonescu

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a revenit în atenția publică în momentul în care și-a asumat deschis și fără echivoc susținerea pentru Cristian Bușoi, la Congresul din iunie. Imediat după această mișcare a lui Crin Antonescu, în partid a început să circule foarte insistent zvonul că Antonescu ar fi negociat cu Bușoi locul unu la alegerile europarlamentare pentru soția sa, Adina Vălean, în schimbul susținerii de acum.

Citește și: Crin Antonescu joacă la rupere: vorbește despre Cooperativele din PNL

Crin Antonescu susține că nu a purtat o astfel de negociere, iar susținerea sa pentru Cristian Bușoi este una strict din convingerea că acesta este un lider mai potrivit pentru PNL.

”E o mizerie, atlfel nu am cum să-i zic. Oricine mă cunoaște în interiorul PNL, care îmi știe caracterul, știe că nu negociez astfel de lucruri și mai știe că ori de câte ori am susținut pe cineva am făcut-o din convingere, nu pentru astfel de negocieri. Nu am făcut-o înainte, nu o fac nici acum.

Nu mai pun la socoteală faptul că Adina Vălean este un europarlamentar consacrat, unul dintre europarlamentarii cu reușite din România, este singurul europarlamentar român șef al unei comisii din Parlamentul European. Adina Vălean nu are nevoie ca eu să negociez astfel de lucruri în numele ei.

Cei care răspândesc asemenea zvonuri dau o imagine foarte fidelă a ceea ce vor să continue în PNL, o politică a intrigilor, a mizeriilor, ori eu așa ceva nu mai vreau”, a declarat Crin Antonescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă va merge alături de Cristian Bușoi în turneul din organizațiile PNL, Antonescu a precizat că nu se va implica într-o campanie clasică.

”Nu, eu nu am mers în campanie. De foarte multă vreme sunt departe de toate aceste lucruri. Am făcut publică susținerea mea, cu mesaje destul de clare, probabil că am să o mai fac, dar o într-o campanie la modul clasic nu voi participa”, a mai spus Crin Antonescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.