Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu, despre Liviu Dragnea: 'A dat șah la președinte, face skanderberg cu Iohannis'

stiripesurse.ro
Liviu Dragnea

PSD a obținut un scor istoric la alegerile parlamentare și a anunțat, la consultările cu Klaus Iohannis pe cine propune premier. Sevil Shhaideh ar putea fi prima femeie din istorie care va conduce un guvern, iar premierele nu se opresc aici. Religia sa, musulmană, și etnia, tătară, sunt alte aspecte importante în această premieră. Crin Antonescu, fost președinte al PNL, e de părere că adevăratul premier va fi Liviu Dragnea. Despre liderul social-democrat, Antonescu are cuvinte de laudă pentru cum a ”jucat” la Palatul Cotroceni. ”A dat șah la președinte, face skanderberg cu el.”, remarcă Antonescu.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

”Este o propunere normală pentru situația în care se află domnul Dragnea. Lider de necontestat, câștigător al alegerilor, nu poate fi prim-ministru. O democrație este mai sănătoasă cu cât lucrurile sunt mai văzute. Zonele oculte afectează democrația. Oricum există o discuție dacă toți cei care se văd dețin puterea. Liviu Dragnea deține atâta putere cât este firesc să dețină liderul unui partid care are aproape jumătate din voturile exprimate

Liviu Dragnea e cel mai important dintre exponenții exprimării populare. Domnul Dragnea face skanderberg cu Iohannis.

E regretabil că vom fi în situația să avem o guvernare prin delegație, facem un exercițiu de democrație din nou. Adevăratul prim-ministru e Dragnea, nu cel propus. A dat șah la președinte.”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Citește și: INCREDIBIL Sevil Shhaideh a fost propusă premier al României

Antonescu a comentat și scorul rușinos obținut de PNL, doar 20%.

”E un rezultat care nu mă bucură, dar pe care îl găsesc normal. Liviu Dragnea a avut un parcurs foarte bun de când a devenit președinte al PSD. Liviu Dragnea și PSD au fost singuri în această campanie. Mai puțină aroganță, mai puțină siguranță de sine afișată, iar din partea cealaltă nu li s-a pus o concurență politică reală la nivelul mesajului, al liderilor.”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.