Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu face DEZVĂLUIRILE ANULUI despre Victor Ponta

ponta antonescu

Crin Antonescu e pus pe dezvăluiri la final de an. Fostul lider PNL s-a destăinuit la Antena 3, unde a vorbit și despre Victor Ponta și o temă fierbinte când fostul lider PSD era premier: cel al implicării serviciilor secrete în cariera sa. Antonescu e de părere că Victor Ponta a fost controlat de servicii prin intermediul lui Sebastian Ghiță.

”Rezultatul alegerilor este normal. Dacian Cioloș a fost ungurean în mare măsură. Necazul e că și Victor Ponta a fost. Nu o spun pentru că i-aș păstra vreo ranchiună. Domnul Ponta are niște calități, când e în postura de victimă devine chiar inspirat. Cu alte cuvinte se poate transforma chiar într-un personaj pozitiv al scenei politice. Pentru mine istoria e clară, nu contează din cauza cui a eșuat proiectul USL, important e că a eșuat. Un asemenea eșec...actorii lui nu mai sunt acoperiți de cauze.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

La Victor e posibil să se fi dus Sebastian Ghiță, omul sistemului, și să-l convingă de anumite lucruri. Nu știu sigur, sunt bănuieli. Domnul Ponta a avut încredere mai mult în sistem decât în voturile date împotriva sistemului și atunci proiectul a eșuat. A avut niște parteneri nevăzuți, din afara proiectului și care nu erau apropiați. Au fost multe momente, începând cu pactul cu Traian Băsescu.

Nu contează din cauza cui a eșuat USL, ci că a eșuat. De aceea m-am și retras din viața politică, deși nu mă consider vinovat de acest eșec. Atâta vreme cât am putut înghiți și spera că proiectul poate fi dus la bun sfârșit, nu l-am rupt. Acest proiect a fost marele eșec al vieții mele politice. Am luat toate costurile asupra mea.”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.