Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu îi răspunde lui Victor Ponta: 'Eu nu plâng'

crin ponta

Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că mai plânge, uneori, după Crin Antonescu. Fostul premier a dezvăluit că și Antonescu ar mai plânge, dar nu la fel de tare ca el. Senatorul PNL îl contrazice pe deputatul PSD și spune că nu se pune problema să verse lacrimi pentru perioada USL.

”Nu confirm că plâng după Victor Ponta. Dacă el plânge, eu nu plâng. Din perioada în care am construit USL prefer să păstrez amintiri frumoase, dar nu e dragoste. La care viață politică aș putea eu să mă întorc? Nu se pune problema. Eu vreau ca vechii liberali să mă creadă când spun o dată, de două ori, de trei ori că nu mă mai întorc.

Citește și: DOLIU Tatăl unui căpitan de națională de la Euro 2016 a murit în timpul meciului

Din perioada în care am construit acest proiect, din bătăliile pe care le-am dat împreună, prefer să păstrez amintirile frumoase. Eu am vorbit foarte rar, dar de fiecare dată am spus același lucru. Nu mă mai interesează acest capitol, dacă niște lucruri simple, elementare, cum ar fi demisia unui președinte de partid la un scor prost la alegeri, cum am făcut eu, dacă sunt lucruri scandaloase pentru unii, nu e treaba mea. Nu mai am dorință, nu mai am acea combustie interioară, energie, nu am făcut politică pentru a mă afla în treabă. Aș putea eu să vă întreb, la care viață politică să mă întorc? Nu e cazul.Nici nu am să fac analiza vieții politice, nici a PNL, nu mi se pare normal și nici corect. Are cine să o facă. Nici măcar pe Facebook nu am comentat. Când am să simt nevoia, vă promit că vă voi semnala acest lucru

Dacă voi simți nevoia, vreodată, să fac vreun comentariu, voi semnala acest lucru.”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Citește și: Roxana Vancea nu se mai ascunde: Imagini EXPLICITE cu ea și o altă femeie / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.