Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl cere pe Crin: Când te-ai suit pe scenă cu Geoană, nu ai nicio justificare să refuzi

crin klaus

Fostul lider liberal Crin Antonescu este invitat să se implice în campania electorală între turul întâi si turul doi al alegerilor prezidentiale. Senatorul PNL Varujan Vosganian, cel care a lansat invitaţia, consideră că prin prezenţa fostului preşedinte s-ar completa imaginea candidatului Klaus Iohannis într-un mod pozitiv.

Întrebat despre o posibila revenire a fostului lider Crin Antonescu, senatorul Varujan Vosganian a declarat ca îi este greu sa vorbeasca în numele lui, însa îi adreseaza invitatia
'Începând cu februarie, s-a întâmplat ceva cu el. Comportamentul lui s-a schimbat. Si ca sa fim siguri ca ramâne acelasi om, dezinvolt si liber ca si pâna în februarie, între turul întâi si turul doi, el ar trebui sa se reîntoarca. Eu nu va dau un raspuns, ci adresez o invitatie. Am avut mai multe discutii cu Crin Antonescu. Mi s-a parut ca el nu se acomodeaza din mers cu tipul de campanie al lui Klaus Iohannis. Dar asta era mai demult. Nu am mai vorbit cu el de când a început campania', a spus Varujan Vosganian.
În opinia sa, Crin Antonescu ar trebui sa revina 'macar de dragul anilor în care a condus PNL, de dragul proiectului pe care l-a initiat, PNL-PDL', dar si pentru ca ar putea sa fie credibil din multe puncte de vedere.
'Lumea se obisnuise cu el si lumea, în general, duce dorul lui Crin Antonescu, ca parte a imaginii publice. Exista doua feluri de oameni politici: unii la care te oboseste prezenta lor si altii la care te întristeaza absenta lor. Deci Crin Antonescu este asteptat sa se reîntoarca. Sigur ca nu de toata populatia. De mare parte a românilor. Sau ca sa duc ideea mai departe, de ceea ce reprezenta Crin Antonescu. La nivelul dârzeniei sale, a retoricii sale, la nivelul surprizelor sale, ca sa fiu eufemistic, nu i-a luat nimeni locul. Prezenta lui, pornind de la aceste trei dimensiuni, ale dârzeniei, ale retoricii si ale imprevizibilitatii, ar putea sa completeze imaginea candidatului Klaus Iohannis într-un mod pozitiv', a subliniat Vosganian, potrivit Agerpres.
El a adaugat ca Antonescu ar trebui sa faca acest lucru si pentru ca ar avea mai multe motive sa îl sustina pe Iohannis decât a avut în 2009 de a fi alaturi de Mircea Geoana. 'Când te-ai suit pe scena cu Mircea Geoana în 2009, nu ai nicio justificare sa refuzi sa te urci cu Klaus Iohannis în 2014. Adica motivele pentru care ai putea sa-l sprijini pe Klaus Iohannis sunt mult mai multe decât motivele care te-au facut sa-l sustii pe Geoana', a mai adaugat senatorul liberal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.