Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu joacă la rupere: vorbește despre Cooperativele din PNL

antonescu

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu s-a reactivat ca vehicul politic în vederea susținerii lui Cristian Bușoi, la funcția de președinte al PNL. Antonescu nu uită jocurile vechi din PNL și rolul Cooperativelor. Dacă privim puțin în istorie, la ultimul Congres al PNL, Antonescu a pierdut șefia PNL în fața lui Klaus Iohannis tocmai pe mâna unei Cooperative de partid organizate pe atunci de Marian Petrache și Teodor Atanasiu.

Citește și: Crin Antonescu 'îl SAPĂ' pe Ludovic Orban: 'E un om al trecutului'

Astăzi, Crin Antonescu vorbește despre o nouă Cooperativă în PNL, de data aceasta în favoarea lui Ludovic Orban.

”Din punctul meu de vedere, ca un membru de 27 de ani al partidului, ca fost președinte timp de 5 ani al partidului, toate elementele cântăresc în favoarea lui Cristian Bușoi. În diverse momente din agitata istorie a PNL, Cristian Bușoi a dat încredere acestui partid.

Îl respect pe Luvodic Orban, dar opțiunea pentru Cristian Bușoi este clară. Aș sintetiza faptul că la domnul Bușoi avem un program deschis, care lasă speranța unei schimbări, în timp ce la Ludovic Orban vedem aceleași metehne vechi, cooperativele din partid.

Partidul a avut după marea victorie la prezidențialele din 2014, a avut o perioadă proastă. Cred că acești doi ani trebuie să rămână în trecut. Cred că după Congresul din iunie, PNL trebuie să își recapete direcția. Nu cred că trebuie să fie un vot de frustrare, pentru că până la urmă amândoi au făcut parte din conducerea partidului și au avut aceeași poziție referitor la direcția în care acesta s-a îndreptat”, a declarat Crin Antonescu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.