Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu primeste o replica dura de la Norica Nicolai. 'Eu jigodie n-am fost niciodata'

norica crin

Europarlamentarul Norica Nicolai i-a dat o replica dura fostului presedinte PNL Crin Antonescu. Acesta a declarat ca 'in sfarsit s-a facut dreptate' si s-a pus capat 'unei bigamii politice' prin excluderea Noricai Nicolai si a Renatei Webber pentru refuzul lor de a se alatura PPE.

Nicolai considera ca Antonescu este cel care a gresit, scotand PNL-ul din ALDE la o zi dupa alegerile europarlamentare, in ciuda faptului ca declaresa ca PNL nu se va alatura niciodata celor de la PPE. In plus ea sustine ca decizia a fost luata de Antonescu fara sa o discute intr-un for statutar al partidului.

"Domnul Crin Antonescu a ratat un bun prilej să tacă. Aş vrea să-i amintesc domnului Antonescu, apropo de această dreptate, că, la începutul campaniei din 2014, în conferinţa de presă, alături de mine, de domnul Verhofstadt, care este liderul grupului ALDE, a declarat clar că niciodată PNL nu va pleca în PPE. Domnul Antonescu a luat această decizie de unul singur, pentru că a anunţat-o imediat, a doua zi după alegeri, eu neştiind absolut nimic despre această decizie. A luat această decizie abuziv, înainte de a o anunţa într-un for statutar. Înţeleg frustările domnului Crin Antonescu, dar despre aceste lucruri care nici măcar în istorie nu vor intra nu am mai multe comentarii de făcut", a declarat Norica Nicolai pentru ziarulring.ro.

Eurodeputata a fost intrebata si daca are de cand sa intre in PLR, partidul lui Tariceanu, care se afla in ALDE. Desi nu a respins ideea, Nicolai sustine ca va ramane europarlamentar independent si se gandeste chiar sa candideze tot ca independent in 2019.

"În momentul de faţă sunt independentă şi îmi voi face datoria în Parlamentul European, încercând să-mi onorez mandatul pe care l-am primit de la cetăţeni ca şi până acum. (...) Staţi liniştiţi, nu e nicio dramă. Ştiţi foarte bine că eu nu sunt genul de om care să spun una şi să fac alta. Eu jigodie nu am fost niciodată. Eu nu m-am dus să le spun oamenilor că ALDE a făcut şi că a dres, că ALDE a furat România, şi după aia să mă duc la PPE care ne-a bălăcărit şi ni l-a adus pe Băsescu înapoi. Îmi pare rău!...". La viitoarele alegeri nu mă retrag. Categoric nu. Şi independent poţi fi membru în Parlamentul European", a mai spus Nicolai.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.