Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea a depus cererea de DIVORȚ la judecători: Ce scrie în ea

cristi borcea

Ies la iveală noi amănunte din spatele gratiilor despre unul dintre deţinuţii celebri. Fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea va fi din nou un bărbat liber.

Citeşte şi: Casa Regală l-a refuzat pe Klaus Iohannis: Ce ar fi vrut să facă președintele / SURSE

Borcea şi soţia lui, Alina au depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea urmând ca instanţa să stabilească un prim termen în cadrul procesului. Cererea de divorţ a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Buftea joi, urmând ca magistraţii să stabilească un prim termen al procesului, conform mediafax. Anteriori depunerii actelor de divorţ, în presa mondenă au apărut informaţii potrivit cărora cei doi au decis să îşi încheie mariajul.

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

Poppa Lilica, avocatul familiei Borcea, a anunţat, printr-un comunicat trimis spynews.ro, că Alina şi Cristi Borcea au decis să divorţeze la judecătorie, pe motiv că fostului acţionar de la Dinamo nu i s-a permis să plece din închisoare pentru a semna actele de desfacere a căsătoriei la notar.

"Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea au luat hotărârea de a divorța de comun acord, prin procedura medierii, respectând convenția premergătoare divorțului pe care au semnat-o în urmă cu câteva luni.

Deoarece regulile juridice, privitoare la divorțul prin mediere, impun anterior medierii introducerea cererii de divorț la instanța de judecată, s-a procedat ca atare.

Se comunică, pentru evitarea oricăror speculații, faptul că dl. Cristian Borcea nu a fost adus de către Penitenciarul Jilava pentru semnarea actelor de divorț la notariat.

Învederează de asemenea, pentru evitarea speculațiilor, că acest divorț nu privește partajarea unor sume mari de bani ci stabilirea cheltuielilor de creștere și educare a copiilor minori rezultați din căsătorie și decizia ca mama minorilor să se ocupe în continuare de afacerile comune.

Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea își mulțumesc reciproc și își sunt recunoscători unul altuia pentru tot ceea ce și-au oferit în anii în care au fost împreună.

Mulțumesc tuturor celor care vor înțelege decizia luată și doresc să le fie respectată de media intimitatea acestei decizii și a procedurilor legale care vor urma", se arată în comunicatul oficial trimis de Alina Vidican şi Cristi Borcea, prin intermediul avocatului Poppa Lilica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.