Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Boureanu face primele declarații după ce și-ar fi bătut fiica: 'Nu eu am fost audiat'

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, luni, după un conflict pe care l-a avut în Bucureşti cu fiica sa minoră. Le ieșirea de la poliție, Boureanu a spus că fiica sa are un comportament neadecvat.

”Ioana a fugit de acasă, sâmbătă, de la mare, spunându-mi că are o masă specială cu mama ei. Mama ei nu a dorit să vină să o ia. A plecat, am descoperit-o prin intermediul reţelelor de socializare.

Citește și: Controverse in PNL in privinta lui Augustin Zegrean

Nu am bătut-o. După două ore şi jumătate am găsit-o. Uitându-te pe net constaţi ce fac prietenii ei. Ei îşi dau check in. Când vezi că şi Ioana este invitată, începi să-ţi pui idei. Am primit că este la Bucureşti. Nu pot să spun că este o fire mult mai nonconformistă decât colegii ei, dar sunt părinţi care acceptă, părinţi care nu ştiu, părinţi cărora nu le pasă de rezultatele de la şcoală şi părinţi care sunt disperaţi şi nu ştiu ce să facă.

Am vorbit cu mama ei şi mi-a spus că ea i-a zis să plece. Apoi, am aflat că nu era vorba despre nicio masă în familie. Ieri a umblat toată ziua prin oraş şi nu am reuşit să dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi şi cu ajutorul Poliţiei. Cineva a văzut-o, a oprit-o. Până să ajung la ea, cineva a văzut-o fumând împreună cu alţi colegi. Nu mi-e ruşine să spun asta pentru că şi alţi părinţi cu copii între 12 şi 14 ani se confruntă cu aceleaşi probleme. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. Luna trecută a fugit din nou acasă, incident care a trecut neobservat.

Citește și: Cel mai mare site porno din lume a lansat o secțiune pentru orbi

Nu poate sta fără telefon. A doua zi când a plecat la mama ei, a primit un telefon cadou. Pentru prima dată, anul acesta i-am spus că nu poate pleca în străinătate cu mama ei. Nu pot fi de acord să lipsească noaptea de acasă şi să aibă note proaste la şcoală.Ioana a locuit exclusiv cu mine. Mama ei a luat-o de la mine. Ea a locuit cu mine, cu iubita mea. Dacă nu era Laura, nu descopeream atât de multe din fugitul de acasă, din mersul la băut în Centrul Vechi. Are dreptul, în seara asta, să plece la mama ei. Dacă eu m-am ocupat de educația ei, vreau să fixez un program de vizită foarte clar, cu ajutorul instanței. Am spus că nu îmi exercit dreptul de a chema un avocat. Nu eu am fost audiat.

Eu nu răspund pentru fosta soție, de fapt pentru niciuna dintre ele. Eu nu sunt genul care să-i fac toate poftele. Eu nu sunt de acord cu hainele de firmă, să și le cumpere cu banii ei.”, a spus Cristian Boureanu la ieșirea de la secția de poliție.

Citește și: Cea mai celebra banca americana face dezvaluiri cutremuratoare! Omenirea traieste intr-o lume virtuala!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.