Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Boureanu, implicat într-un scandal de pomină la mare

boureanu

Cristian Boureanu nu se mai remarcă doar prin a fi un dandy... Acum se face remarcat și prin scandalurile pe care le provoacă atunci când ceva nu îi este pe plac.

Un barbat cu o imagine destul de curata, viata lui Cristi Boureanu s-a schimbat radical dupa divortul de Valentina Pelinel. Imediat dupa despartirea de la inceputul lui 2014, politicianul a devenit un impatimit al vietii de noapte. Au urmat cateva scandaluri de rasunet, toate plecand din momentul in care barbatul in varsta de 43 de ani pierdea numarul paharelor.

Fix cu un an in urma, in aceeasi locatie in care a avut loc si incidentul din weekend-ul trecut, Boureanu a scapat ca prin urechile acului, dupa o ambuscada generala, provocata de un amic de la masa lui. De fapt, tensiunea plutea in aer inca din momentul in care Cristian s-a luat la cearta cu afaceristul Sorin Giurgiucanu (originar din Constanta, celebru pentru implicarea in dosarele cu retrocedari ilegale).

Acum... politicianul si-a dat din nou in petic. Dupa mai multe pahare de vin, Cristian, care avea masa in apropierea bucatariei, a decis se pare sa-i traga la raspundere pe angajati, pe motiv ca mancarea nu ar fi fost pe gustul sau. A intrat peste bucătari și ce a urmat  ::::: DETALII PRIVIND CAFTEALA ȘI IMAGINI AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.