Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene în Guvernul Cioloș

CiolosVictoria

Președintele Centrului Român de Politici Europene Cristian Ghinea a anunțat că a acceptat oferta premierului Dacian Cioloș de a fi numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului.

”Am acceptat și voi începe activitatea acolo în curând. Premierul are o abordare interesantă despre cum ar trebui să lucreze ministerele, grupate tematic și, deocamdată, pot spune că atribuțiile mele vor fi în zona de urmărire a rolului României în UE și implementare a reformelor care decurg din acest rol. A fost o decizie greu de luat”, a scris Cristian Ghinea pe pagina personală de Facebook.

El mărturisește că a luat această decizie pentru oamenii din Guvern.

”Dar acest guvern înseamnă oamenii de acolo – am participat la ședința informală de sâmbătă, efervescența și entuziasmul ședințelor de think-tank erau și acolo. Pentru mine va fi o trecere interesantă, nu schimb doar un job cu altul, schimb mai mult. E însă ceva ce trebuie făcut la un moment dat în viață. Iar când Dacian Cioloș, cu care am lucrat la reforma Politicii Agricole Comune, îți cere ceva, nu refuzi. Pentru un think-tanker e un traseu bnal în Vest: oameni care ajung în poziții înalte se uită în jur și caută idei. Omologii mei din țările UE au în CV stagii în poziții de adviseri în guvernele lor, o iau ca pe un semn de normalitate”, a mai scris Cristian Ghinea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.