Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone: Asta este crimă / VIDEO REVOLTĂTOR

Primarul PC al Sectorului 4 din București, Cristian Popescu Piedone, este revoltat! Primarul efectuează un control în magazinele din Sector, iar ceea ce a găsit este incredibil.

La unul dintre hypermarketurile din Sector, Piedone a fost oripilat de modul în care erau preparate alimentele. ”E otravă! Asta e crimă!”, a exclamat primarul după control.

”Pentru ca am primit foarte multe sesizari de la Dvs cu privire la modul in care hypermarketurile isi trateaza clientii, ieri am intreprins o actiune de control la cel mai mare magazin de acest tip din Sectorul 4. 
Initial am mers ca simplu cumparator si am gasit alimente cu termenul de valabilitate expirat, produse de rotiserie expuse in conditii improprii, carucioare in care zaceau pui neambalati sau peste decongelat, dar si chifle vandute de-a valma la raionul fructe si legume.

Am dispus retragerea de la comercializare a aproximativ 300 de kg de carne de lucru carcasa vita, 80 de kg de pui, 6 kg de peste, branzeturi si mezeluri, precum si o amenda de 40.000 de lei.”, a spus Piedone

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.