Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea lămurește cum e cu 'țepele' de care e acuzat

rizea multipli

Cristian Rizea este acuzat că e specialist în a da țepe financiare diferitelor firme. Un hotel și o agenție de turism s-au plâns că fostul deputat PSD le datorează mii de euro. După ce a fost acuzat că a dat o țeapă de 10 mii de euro unui hotel din Vaslui, administratorul firmei Paralela 45, una din cele mai mari agenţii de turism din România, a anunțat că politicianul îi datorează 4.000 de eruo.

Rizea a vrut să-și spună și el punctul de vedere și a postat, pe o rețea de socializare, varianta sa.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

”Din pacate aceasta zi a fost umbrita de niste acuzatii total nefondate la adresa mea ...am preferat sa nu raspund public acestor ,, mizerii " dar am in primul rand obligatia sa va spun adevarul dumneavoastra , celor care ati avut si aveti incredere in mine in mod neconditionat !

1. Referitor la subiectul Vaslui :

Cel care a decis unde sa candidam eu si dl Ciprian Tardea , a fost domnul Bogdan Diaconu , in ciuda faptului ca isi daduse cuvantul in fata colegilor din conducerea PRU ca vom candida pe lista de la Bucuresti ! Cu 1 zi inainte de data limita a depunerii candidaturilor dl Bogdan Diaconu m-a rugat sa merg la Vaslui ca partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale , inclusiv costurile de cazare ! Dovada este contractul incheiat intre PRU si unitatea hoteliera respectiva , incheiat cu ACORDUL dl Bogdan Diaconu , contract pe care ,, unii" vad ca nu-l mai gasesc ! Pentru cei interesati acest contract are nr .400/ 7.11.2016 !

Citește și: Holograma lui Stephen Hawking a apărut la Hong Kong / VIDEO

Din pacate dl Bogdan Diaconu incearca sa joace un teatru ieftin asa cum a procedat si cu fosta sotie care din complezenta banuiesc , il insotea in timpul campaniei electorale la diverse evenimente !

Minciuna are picioare scurte domnule Bogdan Diaconu , chiar si in politica !

2. Referitor la subiectul Paralela 45 :

Constat cu surprindere cum dl Alin Burcea vine dupa 2 ani de zile sa mi spuna ca am o datorie pentru niste bilete de avion , in conditiile in care nu mi s- a remis nici un fel de factura fiscala pana in prezent !

Citește și: DESPĂRȚIRE-ȘOC între vedete: Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

Pentru ca memoria ii joaca feste domnului Alin Burcea voi face cateva precizari :

Cel care m-a cautat prima oara la telefon a fost domnia sa care a insistat sa ne vedem la o cafea , motiv pentru care ne -am vazut in biroul meu din sediul PSD Sector 5 ( lucru care poate fi confirmat de cativa colegi ) Cu toate ca ne stiam doar din vedere din vremea guvernarii PSD in perioada 2000-2004 , am inteles imediat ca dl Alin Burcea era foarte interesat de persoana mea deoarece in calitatea mea de Presedinte PSD Sector 5 imi exprimasem public intentia de a candida la Primaria Sectorului 5 ! Iar dansul ca si om de afaceri isi desfasura si isi desfasoara si azi cred activitatea pe raza sectorului 5 , lucru care se poate verifica , sediul firmei sale fiind situat la parterul imobilului unde se afla Primaria Sector 5 !

Citește și: INCREDIBIL Faimosul Stephen Hawking pleacă în SPAȚIU

Ne- am intalnit de cateva ori , domnia sa invitandu- ma la aniversarea zilei sale de nastere la restaurantul Caelia din statiunea Mamaia in vara anului 2015 cat si la casa din Predeal a domniei sale pentru a-mi petrece cateva zile de vacanta impreuna cu familia in toamna anului 2015 ! Imi aduc aminte ca eu si familia decisesem sa mergem la Poiana Brasov dar la insistentele amicului deja Alin Burcea am acceptat invitatia acestuia ! Intre timp domnia sa mi- a oferit chiar niste bilete de sejur gratuite in Grecia in luna iulie august 2015 , bilete pe care le-am oferit unor colegi de la PSD Sector 5 ( element care se poate foarte usor verifica ) !

In acea perioada avand nevoie de niste servicii turistice am apelat la dl Alin Burcea care ma rugase ca pentru astfel de solicitari sa colaborez cu agentia dansului , lucru pe care l- am facut , domnia sa insistand ca nu trebuie sa achit contravaloarea acestor servicii !

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Acum dupa 2 ani observ ca am ramas ,, dator " si sunt jignit in toate felurile !

Asa se intampla cand un politician ,, nu mai e pe val " ...

P.S M -as bucura ca si acea parte a presei care s-a grabit sa ma ,, califice " cu diverse epitete , sa incerce sa restabileasca adevarul....

Si pentru ca e Saptamana Patimilor , tuturor Detractorilor mei , un sincer Paste Fericit !”, e mesajul lui Cristian Rizea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.