Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu a găsit CHEIA din dosarul lui Vasile Blaga / VIDEO

CTP

DNA l-a scos din politică pe Vasile Blaga! Liderul PNL a demisionat din funcția de co-președinte după ce a fost pus sub acuzare de procurori. Trafic de influență stă scris în dreptul lui Blaga în documentele procurorilor. Cristian Tudor Popescu a găsit cheia din dosarul lui Blaga. Fostul liberal și-ar fi dat seama că nu are scăpare la acuzațiile de la DNA, iar aceasta e cheia ce-l diferențiază de adversarul său, Liviu Dragnea, care deși a pierdut un proces cu DNA, tot în funcție este.

„Blaga este al doilea şef de mare partid al României care se găseşte într-o situaţie de incompatibilitate cu funcţiile sale politice, după Dragnea. Dragnea e condamnat definitiv şi e în continuare şef, Blaga, deşi e în faza de control judiciar, nu a fost judecat, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte de partid, şi din cea de şef de campanie PNL şi din cea de senator, fără să mai candideze.

Trebuie să sesizăm diferenţele.

Citește și: INTERVIU cu omul care negociază cumpărarea Antena 3: ‘Am vorbit cu Camelia Voiculescu’

Ce arată dosarul că ar fi făcut Vasile Blaga este un lucru verosimil, plauzibil, logic. Instanţa va decide, dar Blaga are clar un amestec în această filieră a traficului de influenţă care poate fi imediat transferată oricărui alt partid la putere.

E o schemă care nu funcţionează doar la PD de atunci sau PNL de acum.

Ce mă impresionează cel mai tare este nivelul în continuare înspăimântător al corupiei la nivel înalt din România. Ce arată dosarul este un lucru logic, verisimil, logic. Evident, instanţa va decide, dar ne întrebăm: în ce măsură ştim noi ce am votat în alegerile democratice din ultimii 15 ani, să zicem?”, a spus CTP la Digi 24.

Citește și: Mutare surpriză făcută de Angelina Jolie: Nimeni nu se aștepta

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.