Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu: Acum ştim de ce Daniel Morar zicea de Kovesi că nu e competentă

ctp cristian tudor popescu

Frauda din dosarele ANRP concurează la titlul de cea mai mare escrocherie post-decembristă din România, a declarat, la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat în urmă cu două zile că dosarele privind activitatea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor existau pe rolul DNA atunci când a preluat conducerea, însă nu se lucra în ele şi că în prezent sunt verificate alte 200 de despăgubiri.

Citește și: O tânără umblă goală printre mașini / VIDEO

„Dacă acele dosare existau şi vedem acum despre ce cifre e vorba, câte zeci, sute de milioane, miliardul de euro cred că se atinge în aceste dosare ANRP concurează la titlul de cea mai mare escrocherie post decembristă din România aceste cifre. Cum să zacă aceste dosare acolo? Şef era domnul Daniel Morar. A fost o declaraţie a lui care m-a pus pe gânduri foarte tare atunci când Kovesi a fost numită şefa DNA - pâna atunci fusese şefa lui Morar - iar el, după s-a dus la CCR, trimis de Traian Băsescu – domnul Morar a spus că nu e competentă doamna Kovei, că ar trebui pusă o persoană competentă acolo şi nu Kovesi. Cm poţi să afirmi aşa ceva despre şeful tău că nu e competent în funcţia în care ai fost tu adjunctul lui? Cum să facă aşa ceva, ca un profesionist în această meserie grea... nu ştiu, dar poate că avem un răspuns în ce a spus acum Kovesi”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Citește și: INCREDIBIL Torționarul Ion Ficior e cel care a găsit cadavrul Mălinei Olinescu / VIDEO

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.