Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu anunță primele nume de miniștri remaniați: DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE din relația Mihai Tudose - Liviu Dragnea

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu anunță că Rovana Plumb și Sevil Shhaideh sunt miniștri vizați de remaniere. În plus, jurnalistul a analizat și relația dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea. CTP dezvăluie că Tudose se află sub presiunea lui Dragnea și încearcă să pună și el presiune pe liderul PSD prin amenințarea cu o eventuală demisie.

”Tudose se află în aceeași situație în care s-a aflat și Grindeanu. E sub presiunea dictatorială a lui Dragnea și a echipei lui din partid, și, la fel ca Grindeanu, nu vrea să se compromită să-i facă pe plac lui Dragnea. O să schimbe câțiva miniștri, iar Dragnea nu e de acord. Probabil e vorba despre Shhaideh și Plumb. Probabil e cel mai slab guvern pe care l-a dat PSD în acești 27 de ani. Datează de mai mult timp tensiunea dintre Dragnea și Tudose, de la încercarea de a introduce taxa pe cifra de afaceri și taxa de solidaritate. Atunci, Tudose a spus că ”le trecem la uitate”. Asta a arătat că au venit pe filiera comenzii vătafului Dragnea și că Tudose nu a fost de acord, dar, s-a supus, momentan, ordinelor liderului ”maximo”. Nu vrea să se compromită, are stimă de sine. Liviu Dragnea e o caricatură a lui Ceaușescu. E o tensiune de rupere. Se poate întâmpla, dacă nu mâine, într-un viitor nu îndepăratat. Mă mir că Dragnea nu și-a găsit o moluscă pentru a o pune premier.

Citește și: Guvernul Tudose, indicații pentru o bancă românească! Pentru ce ar trebui să lupte

Tudose pune presiune pe Dragnea, când a spus că ia în calcul să-și dea demisia. Dacă e dat afară, o să spună că nu a fost demis, că a plecat el. El și-a mai dat demisia din cabinetul Grindeanu, pentru ca a doua zi să reintre pe aceeași usă. A înființat demisia cu anulare, unde s-a mai văzut în lume? ”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.