Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu 'dă de pământ' cu ministrul Justiţiei: 'Un iepuroi orbit'

cristian tudor popescu

Ordonanţele pe Justiţie au declanşat un imens scandal. Preşedintele Klaus Iohannis şi lumea revoltată au ieşit în stradă. Duminică se aşteaptă noi manifestaţii de amploare în toată ţara, dar se pare că Guvernul nu va renunţa la aceste măsuri. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl consideră principal responsabil pentru această situaţie pe ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Citeşte şi: Înmormântare cu BODYGUARZI: Ce se va întâmpla la funerariile lui Dan Adamescu

„Deci Liviu Dragnea ştia cu precizie din America - probabil a avut o consultare telefonică cu Ion Iliescu şi Iliescu i-a spus: e mineriadă, Liviule!. Deci ştia că e mineriadă, că e lovitură de stat, că aceste manifestaţii sunt organizate de SRI. Ce nu ştia, se pare, era ce e cu această lege, în rest ştia tot”, a afirmat jurnalistul.

Citeşte şi: Ca-n filme: Ce conțineau, de fapt, geamantanele pe care SRI le-a dus în Parlament / FOTO

„Însuşi Dragnea spune că nu are treabă cu legea. Care e singura legătură cu pământul a acestei legi?. E acest om de la justiţie, ministru. E un soi de iepuroi orbit de faruri pe autostradă, buimache pe care nu-l ascultă nici nevasta când se duce acasă.

Citeşte şi: Cum va fi vremea în finalul acestei săptămâni: Meteorologii anunţă temperaturi EXTREME

Nu poate ţine o şedinţă pe scara blocului, e şi el plantat acum în poziţia de cavaler cu zel şi săbii de oţel care apără legea asta cu care nu are nimeni nicio treabă. CSM, Ministerul Public, DNA, DIICOT, oamenii ieşiţi în stradă, toţi spun nu aceste legi. Şi spune Iordache că ar prefera asumarea. Dintr-o dată, PSD, în frunte cu acest domn a devenit fundamental preocupat de puşcăriaşi. Înţelesesem că vor să guverneze în numele poporului nepuşcărias, căruia vrea să-i arunce bani din toate direcţiile. Şi, totuşi, Iordache spune: vreau asumarea răspunderii”, a spus jurnalistul la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.