Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu devoalează secretele demisiei lui Petre Tobă

cristian tudor popescu

Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş a rămas fără ministru de Interne. Petre Tobă şi-a dat demisia după ce DNA a cerut începerea urmăririi penale pentru acuzaţia de favorizarea făptuitorului în dosarul DIPI. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a devoalat toate dedesupturile acestei demisii. CTP-ul crede că Dacian Cioloş a avut cea mai mare implicare în această decizie.

Citeşte şi: Procurorul general are vești proaste pentru Petre Tobă şi Gabriel Oprea, după cererile DNA

"Vă daţi seama ce mecanisme de selecţie şi de numire funcţionează în această ţară. Petre Tobă şi-a dat demisia acum cu acest text eroic datorită sau din cauza poziţiei premierului Cioloş. Dacă ar fi fost premier domnul Ponta, nici gând n-avea Tobă să-şi dea demisia susţinându-şi cu tărie nevinovăţia, însă premierul Cioloş a procedat extrem de corect punându-l de la început î0n faţa alternativei: dacă nu-şi dă demisia atunci va fi demis. De aceea a demisionat Petre Tobă.

Citeşte şi: PRU, întrebări pentru Liviu Dragnea: 'De câte ori ai fost în Rusia și de ce?'

E corect ce a făcut domnul Cioloş, pentru că situaţia unui demnitar ministru mai ales a celui de interne în raport cu un cetăţean obişnuit nu poate fi aceeaşi în faţa legii. Teoretic e, dar moral nu e acelaşi lucru pentru că nu se poate ca un ministru de interne să ajungă să fie acuzat, implicat, dacă ajunge să aibă vreo tangenţă şi domnul acesta a avut tangenţă cu achiziţiile acelea grotesc comice de la marele serviciu secret al MAI. Domnul acesta şi-a dat demisia pentru că l-a forţat fiind foarte corect şi riguros premierul Cioloş", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Citește și: Dragnea acuză PRU de legături cu Rusia/ VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.