Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu face praf PSD şi PNL: Ce le reproșează

cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu dă de pământ cu PNL şi PSD, dar nu îl iartă nici pe Gabriel Oprea în cazul votului din Senat. Deşi PNL a spus că vrea reluarea votului pentru urmărirea penală în cazul Bogdan Gigină, iar PSD s-a declarat de acord, CTP-ul îi contrazice. Jurnalistul spune că deşi PSD, PNL şi Gabriel Oprea au cerut reluarea votului, asta nu se va întâmpla, iar aceştia ştiu acest lucru.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu devoalează planul secret al Elenei Udrea: Cum vrea să scape de justiţie

"Cum să explici faptul că un om ia o decizie, spune foarte clar: Votaţi împotrivă, afirmă: Sunt nevinovat... Este întrebat pe holuri, de către reporteri: De ce aţi cerut asta? Pentru că sunt nevinovat. Va să zică, domnul general a decis el că este nevinovat, refuzând să se supună decizieie. A venit reculul, acum. Şi a început să se gândească, probabil a început să numele: una, două, trei, patru... stele. Generali cu patru stele care fug. N-a fost în niciun teatru de operaţiuni. N-a fost nici în Irak, n-a fost nici în Bosnia, nu se ştie din ce magazie şi-a luat stele alea. Sau se ştie. Una de la PSD, alta de la Băsescu, care cine i-a dat. Şi-a spus: Băi, totuşi, ce fac? Fug aşa, ca un şobolan? Nici măcar n-am fost la război şi deja sunt dezertor?

Nu? Pentru că ce e asta? Este o dezertare în faţa nici măcar a inamicului. Că este vorba de justiţia ţării în care tu ai fost vicepremier, ministru de Interne şi general cu 4 stele. Şi fugi din faţa justiţiei ţării tale? Apropo de interesul naţional şi alte texte ale domnului general... Şi pe fondul ăsta de labilitate psihică, a venit această declaraţie contradictorie de astăzi. Toată povestea asta... Vedeţi cât de falsă este, este... Toată este o hârtie de înălţat zmeu. Pentru că ea se poate rezolva foarte simplu. Nu mai trebuie niciun vot, nu trebuie reluarea votului, nu trebuie să ceară reluarea votului - absurd! - domnul Oprea. Dacă s-a răzgândit îşi poate da, sec... cu sec, ca la poker, îşi poate da demisia din Senat. Şi cu asta, basta! Am închis orice discuţie.

Şi nu îşi dă demisia. După cum vedeţi, nu îşi dă demisia, ci cere reluarea votului. Absurd. La fel ca şi PNL-ul, la fel ca PSD-ul, ştiind foarte bine că acest vot nu poate fi reluat. Dar doreşte să facă un gest eroic către popor. Asta vor tot timpul. Nu numai în cazul lui Gabriel Oprea. În atâtea alte cazuri. Asta spun tot timpul. Asta au spus şefii Parlamentului, domnul Tăriceanu nu spune asta tot timpul, că noi hotărâm? Noi, Parlamentul. Noi suntem instanţa supremă. Nu sunt eu instanţă supremă în raport cu puterea judecătorească. Nu sunt. Aia e independentă. ", a spus jurnalistul la Digi 24.

Citeşte şi: Dezvăluiri din casa lui Gabriel Oprea: 'Nu mai suport'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.