Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îi 'DISTRUGE' pe Băsescu şi Udrea: 'Îşi rupe hainele de pe el'

basescu udrea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o ieşire extrem de dură după ce a aflat că Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia este în primă instanţă.

Mai multe detalii aici: Elena Udrea a fost condamnată la ŞASE ani de închisoare

În direct la Digi 24, CTP-ul a desfiinţat-o pur şi simplu pe Elena Udrea, dar l-a 'distrus' chiar şi pe fostul preşedinte, Traian Băsescu. Mai mult, Popescu a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Udrea în urmă cu câţiva ani.

"Aroganţa pe care a arătat-o această doamnă, prostia în faţă, dispreţul faţă de amărăşteni şi de fraierii care nu ştiau cum se fac banii. Cu câţiva ani în urmă eu eram în studio şi doamna prin telefon. Era vorba despre cele 3 milioane de euro luaţi credit de la bancă. I-am zis cum să fac să iau şi eu banii ăştia. Mi-a spus că nu mă pricep la operaţiuni financiare. Asta era atitudinea. Toţi fraieri, ea deşteaptă şi bogată. Nu a ajuns pe merit pe nicio funcţie. Ea a fost mereu plantată de un bărbat. Era ca paraşutistul acela de la aşa zisul ei salt cu paraşuta. O impostură desăvârşită la nivel politic. Mult şi puţin 6 ani. Faptul că va suporta regimul penitenciar va fi o martiră. Domnul Băsescu îşi rupe acum hainele de pe el. Udrea se va identifica cu Doina Cornea şi alte victime ale comuniştilor. Poate ajunge la Târgşor şi e folositor pentru civilizaţia şi morala din această ţară. Udrea mai avea puţin şi era împărăteassa României. A condus România îmbrăţişată din spate de Traian Băsescu. Mai avem până o vom vedea pe doamna Udrea că se va plânge de un WC precum cel din arest.", a tunat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.