Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Traian Băsescu: Atunci era bine, acum nu mai e

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe fostul presedinte Traian Băsescu pe tema crizei imigrantilor. Solutia nu este respingerea refugiatilor, cum a propus Băsescu, ci lupta impotriva organizatiilor teroriste in colaborare cu Islamul neextremist, crede CTP care îl numește gardist și vorbete pe Băsescu.

Citește și: FABULOS Cum a apărut Traian Băsescu la PMP: Nu l-ai văzut niciodată așa / FOTO

"Sunt si in Romania multi admiratori ai gardului ridicat de Guvernul lui Viktor Orban la granita dintre Ungaria si Serbia. Da, domne, ala om serios, sa-i impuste pe toti arabetii astia care vor sa dea navala, si asa multi sunt teroristi, ce vin, domne, peste noi, sa le dam case, sa le dam de mancare... Sa stea la ei acolo!...

Citește și: Alina Bica e în lacrimi: Ce i-au spus judecătorii

Printre acesti vajnici gardisti ai tarisoarei, chiar si cei mai tineri tot au auzit din familie de romanii care „ramaneau” in Occident inainte de `89. „Invadau”, cu miile, Statele Unite, Germania, Italia, Franta, declarandu-se refugiati politic ai dictaturii lui Ceausescu. Nu-mi amintesc sa li se fi ridicat atunci un zid in fata, n-au fost impuscati pentru ca voiau sa traiasca in Vest si nu in Romania comunista. Au tras in ei, in schimb, granicerii Republicii Socialiste Romania, ca sa nu-i lase sa iasa din tara. Daca acum azilantii din nordul Africii si din Siria traverseaza Mediterana cu barcile, in anii `80, multi romani fortau Dunarea inot, spre Iugoslavia. Aceia care au reusit, n-au fost aruncati inapoi in apa.

Citește și: Lider de partid, interceptat de DNA în dosarul finului lui Bănicioiu: Ce-i spunea ministrului

Mai toti cei fugiti din Romania inainte de `89 isi aduceau apoi si familiile, facand cerere de „reintregire”. Nimeni nu le-a spus ca sunt prea multi. Acum insa, vine Basescu, fost presedinte, si zice sa nu-i primim pe libieni sau sirieni, ca au familii numeroase.

Citește și: Așa se face legea la Târgu-Jiu: O judecătoare a fost tăiată cu sabia

Atunci era bine, acum nu ne convine.Am vrea ca drepturile omului sa fie valabile numai cand omul suntem noi. Vrem sa nu mai existe nicio bariera intre Romania si Occident, dar daca Orientul vine pe aici, si nu vine de placere, vrem garduri cat mai inalte", scrie Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Vestea anului pentru România: Ce a decis Comisia Europeană

Alta „cugetare” draga gardistilor este vinovatia Vestului: „Americanii si europenii sunt de vina pentru razboaiele civile din tarile arabe. Ei s-au amestecat, au atatat, au bombardat”.

Vorbetele pe aceasta tema, tot numitul Basescu. Cica nu trebuia distrusa dictatura din Libia. Corect, asa trebuia sa gandeasca Occidentul si in `89, ca nu trebuie distrusa dictatura din Romania, ca Ceausescu ii tine pe romani intre granite cu pusca, iar daca dispare, astia or sa vina cu milioanele.

Citește și: Bogdan Diaconu, președintele PRU, a dat declarații la DNA

Niciun moment, democrati vopsiti gen Basescu, nu concep ideea ca principalii vinovati pentru catastrofa araba sunt Al Assad, Mubarak, Gaddafi si toti ceilalti dictatori, care au blocat orice progres politic si civilizational in aceste tari, decenii de-a randul.

Citește și: De ce a fost aleasa Germania ca tinta a valului de imigranti?

In fine, alta idee sclipitoare e ca odata cu imigrantii intra in Europa teroristi ISIS. Pai, nu e nevoie ca teroristii sa vina cu pluta, ei sunt deja aici. Atentatele comise in ultimii ani in Europa si Statele Unite au ca autori musulmani nascuti si crescuti in Occident. Multi dintre voluntarii ISIS sunt cetateni europeni sau americani.

Solutia nu este respingerea refugiatilor, ci lupta impotriva organizatiilor teroriste in colaborare cu Islamul neextremist.

Vezi și: Lucruri mai putin stiute vis-a-vis de imensul val de imigranti din Europa

In ce ma priveste, cred ca nu e de ajuns ca Romania sa nu se lase mai prejos decat Ungaria si sa ne facem si noi gardul nostru. Trebuie sa incepem prin a indeplini un vechi vis al presedintelui Basescu, taind raul de la radacina: sa-l expulzam pe doctorul Raed Arafat", conchide CTP.

Citește și: Fără scăpare: Octavian Bitu a fost ARESTAT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.