Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu 'îl face praf' pe Mihai Tudose:'E capabil de lucruri servile faţă de Dragnea'

ctp cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu 'a luat foc' după ce Mihai Tudose a fost propus de coaliţia PSD-ALDE şi acceptat de preşedintele Klaus Iohannis. Jurnalistul l-a desfiinţat pur şi simplu pe Mihai Tudose şi i-a adus acuzaţii extrem de grave. Totuşi, CTP-ul spune că preşedintele Klaus Iohannis a luat o decizie corectă, chibzuită, previzibilă atunci când l-a acceptat pe Tudose. Potrivit acestuia, nu avea niciun rost ca Iohannis să îl respingă pe Tudose.

Citeşte şi: Se conturează noul cabinet al lui Mihai Tudose: Anunţ de ultim moment al unui lider PSD

„E o hotărâre chibzuită, previzibilă. Spuneam acum câteva zile că Iohannis vine din Europa şi SUA cu o imagine foarte sus şi că trebuie să continue în ţară ca stingător al crizei, ca pacificator şi nu ca prelungitor al ei, ceea ce Iohannis a şi făcut. Nu avea niciun rost să-l respingă pe Tudose, indiferent cât de minunat e Tudose, pentru că asta însemnă doar o prelungire a situaţiei de incertitudine, a crizei, a consecinţelor economice, fără a exista o altă perspectivă, pentru că, aşa cum a spus şi preşedintele, Opoziţia nu are nicio formulă de premier, iar ca să propună tehnocrat nu avea niciun sens.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru partide: Ce a anunţat după acceptarea lui Mihai Tudose / VIDEO

E o hotărâre corectă a lui Iohannis. Urmează să vedem cum va guverna PSD cu Tudose. Despre Tudose nu ştiu mare lucru, dar cred că a fost ales pe baza faptului că a avut tăria, a fost un bărbat adevărat, ştiţi că e un proverb românesc "am ambâţ de bărbat ca să nu ies de sub pat". Acest om a avut ambiţia să-şi retragă demisia după ce şi-a depus-o şi de aceea îl cred capabil de multe lucruri abile, febrile, mobile, subtile, docile şi servile faţă de Dragnea. La urma urmei, să lăsăm PSD să guverneze. Poate va face ceva mai mult decât a făcut până acum.”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.