Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl TERMINĂ pe Klaus Iohannis: 'E un vârf al penibilului'

iohannis ciolos

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl face praf pe Klaus Iohannis. Şeful statului a fost dat în vileag de către jurnalist, care îi face un portret uluitor preşedintelui, dar face şi dezvăluri despre acesta.

"Klaus Iohannis nu mai participă la summit-uri pentru că nu ştie ce să zică. Am avut o întâlnire cu domnul Iohannis înainte să ajungă preşedinte. Nu am avut iluzii, dar m-a interesat să nu iasă Ponta. Nu regret niciun moment că a ieşit Klaus Iohannis", a dezvăluit jurnalistul pentru pressone.ro.

Citeşte şi: Marian Vanghelie e DISPERAT: Cel care l-a turnat a recunoscut tot ce i-a dat primarului

Cristian Tudor Popescu surprinde din nou. Crede că Dacian Cioloş ar fi fost o alternativă foarte bună, dar dezamăgirea guvernării sale este ca o piatră de moară pentru acesta. "Nu ştiu cine conduce România în acest moment. Mă îndoiesc că ştie cineva. Conducerea României este disolută, este distribuită. Iohannis nu reacţionează nici la informările SRI. Se consideră informat şi atât. Şi Robert Kaplan a spus clar. Klaus Iohannis nu e vizibil la Washington. Dacian Cioloş ar fi fost o alternativă, dar acest guvern este greşit", a mai spus jurnalistul pentru sursa citată.

Reporterul l-a întrebat și de celebra întâlnire de la Cotroceni a lui Iohannis cu reprezentanți ai societății civile. ”Aoleu, aoleu, ce-a fost acolo, Dumnezeule... Ăla a fost un vârf al penibilului. Nu știu cine era mai penibil, Iohannis, cu ultimatumul lui, Să vă prezentați pentru a dialoga democratic până la 12 noaptea!, sau adunătura aia care a venit acolo...

Citeşte şi: Petre Tobă vorbește despre filarea lui Dan Condrea

Dar eu speram altceva. Speram ca niște formațiuni spontan apărute să-și trimită candidații, care să-i concureze pe clasicii ăștia din Parlament și de la primării, să-i concureze și să-i învingă.

Nu mă aflu în situația de a fi sperat ceva în legătură cu domnul președinte Iohannis.

Am avut o întâlnire cu domnul Iohannis înainte să fie președinte. De-aia vă spun că n-am avut iluzii. În campania electorală mă interesa un singur lucru: să nu iasă Ponta. Știam ce e cu domnul Iohannis, dar nu regret niciun moment, nici măcar acum. Dac-ar fi ajuns Ponta, e greu de imaginat și distopia corespunzătoare.

E o foarte bună întrebare. Cine conduce România în acest moment... Răspunsul meu este: nu știu. Și mă îndoiesc că știe cineva. În acest moment, conducerea România este disolută, este distribuită.”, a mai spus CTP.

Citește și: Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.