Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu: "Justiţia este singurul candidat în această campanie electorală"

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament, dar şi reacţia lui Victor Ponta la decizia colegului său de partid.

"Viorel Hrebenciuc vrea să refacă traciectoria lui Traian Băsescu. Traian Băsescu şi-a dat demsia din Parlament pentru a fi anchetat în dosarul Flota, după care a revenit prin alegeri. Cam asta vrea şi domnul Hrebenciuc, ceea ce nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Faptul că şi-a dat demisia este după părerea mea nu rezultatul unui proces de conştiinţă, nu are aşa ceva, e operat de conştiinţă, şi-a scos-o mai de mult, e vorba de o presiune, de o atmosferă din interiorul partidului care l-a forţat să îşi dea această demisie. Altfel, s-ar fi mers cu domnul Hrebenciuc până în pânzele albe sau maie exact până în pânzele negre, după cum a mai demonstrat-o PSD-ul", a declarat jurnalirtul Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

"Vremea domnului Hrebenciuc a trecut în partidul de guvernământ, cam acesta este mesajul. Viorel Hrebenciuc a reprezentat o emblemă, ani de zile pentru un anume mod de a face politică, pe bază de tras de sfori, manevre oculte, trafic de influenţă, corupere de persoane, tot acest arsenal al politicii de colţul mesei şi de coridor, de gang, pe care Viorel Hrebenciu le-a folosit fiind şi admirat pentru asta", a mai spus Tudor Popescu.

Jurnalistul nu este de acord cu observaţia lui Victor Ponta, potrivit căruia demisia lui Hrebenciuc scoate justiţia din campania electorală.

"Dimpotrivă, nu o scoate de loc, Justiţia este singurul candidat în această campanie electorală a anului 2014. Nu candidează la preşedinţie 14 persoane, cum sunt trecute pe liste, e vorba despre un singur candidat femeie, legată la ochi, cu o balanţă în mână, care candidează şi care va fi sau nu votată. Intrând în cabina de vot, există posibilitatea să o votezi pe această doamnă. Dacă o va alege respectivul votant, consecinţele vor fi aşa cum vom vedea în continuare. E un vot unic, în 25 de ani nu am avut genul acesta de vot", a spus jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.