Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu o DESFIINȚEAZĂ pe Elena Udrea: O aseamănă cu torționarul Ion Ficior

ctp cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o ieșire extrem de dură la adresa fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea. CTP-ul a desființat-o pe Udrea pe care a comparat-o cu torționarul Ion Ficior.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

„Știți ce asemănare există între Ioan Ficior, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru ce a făcut la Periprava cu deținuții politici și doamna Udrea? Prima asemănare este că, în perioada lor de glorie, nu i-a atins nimeni nici cu un fulg. Când se întâmplă ce se întâmplă cu domnul Ficior. La 57 de ani după domnul Ficior a trăit cum a vrut, n-a avut nimic de suferit de pe urma monstruozităților pe care le-a comis. E verde și acum. Cine știe? Poate supraviețuiește și pușcăriei. I se mai dau niște scăderi din pedeapsă, poate reușește aia cu grațierea. Și cei care au murit sunt, de mult timp, oale și ulcele, în vreme ce domnul Ficior a trăit până la adânci bătrâneți fără niciun fel de problemă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

„La fel și doamna Udrea. O să facă ceva pușcărie: un an, doi, cinci, șase. Și? Decât un an cioară, mai bine o zi șoim. A fost vreme de 12 ani...a făcut ce-a vrut mușchiul ei în țara asta. A ajuns, practic, împărăteasa României. Se mai mișca ceva undeva fără doamna Udrea? Nu. A trăit, a făcut ce-a vrut ea, ne-a încălecat pe toți. Acum o să facă ceva pușcărie. Păi, nu rentează? Poate că vom vorbi, cu adevărat, de o justiție autentică în România când vom vedea înalți demnitari, figuri publice în intervalul sau foarte aproape de intervalul în care sunt la putere”, a adăugat jurnalistul, conform Digi 24.Donald Trump cheamă la LUPTĂ: Cine e ȚINTA președintelui

Citește și: Donald Trump cheamă la LUPTĂ: Cine e ȚINTA președintelui

Fostul comandant al Coloniei de muncă de la Periprava, Ioan Ficior, a primit, miercuri, verdictul definitiv în dosarul în care a fost acuzat de infracțiuni contra umanității: 20 de ani de închisoare și plata a 310.000 euro către opt părți civile din dosar. Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut, astfel, decizia primei instanțe.

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.