Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu o DESFIINŢEAZĂ pe Simona Halep: De ce a pierdut RUŞINOS la Australian Open

www.prosport.ro
Simona Halep

Simona Halep a surprins neplăcut pe toată lumea. Deşi toată lumea aştepta ca românca să realizeze o nouă mare performanţă, totul s-a terminat ruşinos. Halep a fost bătută lejer de necunoscuta Shelby Rogers. Cristian Tudor Popescu şi-a ieşit din minţi şi a desfiinţat-o pur şi simplu pe româncă.

Citeşte şi: DOCUMENTE ȘOCANTE publicate de judecători: Cum s-ar fi implicat SRI în justiţie cu ajutorul CSAT

„Așteptările mele nu erau deloc luminoase. Nu am văzut meciul de azi-noapte, dar am văzut meciul de la Shenzhen, pierdut de Simona. Atitudinea ei din teren, corporală, mentală, dincolo de gesturile acuzatoare la adresa genunchiului, unde e posibil să aibă o problemă… dar ea nu a pierdut meciul din cauza limitării date de genunchi. Nu a avut elan, determinare,” a spus Popescu, la sport.ro.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

„Mai mult, vine la începutul sezonului, cînd se presupune că s-a odihnit, și-a tratat toate afecțiunile. Lucrurile arată foarte rău în ceea ce privește starea generală a Simonei. Cel mai grav nu este ce ai la genunchi sau la corp sau la spate și reflectarea în public a unei astfel de atitudini”, a continuat CTP.

Citeşte şi: HOȚII lui Kim Kardashian au fost PRINȘI: Detalii INCREDIBILE din JAFUL SECOLULUI

„Pauza? Ea tocmai a ieșit dintr-o pauză de o lună și mai bine… acum, după trei meciuri în noul an, din nou pauza? Pauzele nu sînt bune niciodată, le iei silit, cînd nu ai ce face. Ar fi interesant de văzut ce spune Darren Cahill. Cred că el ar putea să lămurească…”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.