Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, opinie devastatoare: Iohannis Carmen – burjuia demascată

carmen iohannis mediafax

Cristian Tudor Popescu analizează ceea ce a spus Mircea Badea despre Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis. Ziaristul crede că vedeta Antena 3 s-a năpustit asupra doamnei Carmen Iohannis ca un tâlhar de stradă, ca să-i smulgă picioarele, nu geanta pentru că s-a întrebat în emisiunea sa, În gura presei, de ce merge Prima Doamnă pe jos de acasă la locul de muncă. CTP are o opinie devastatoare la adresa lui Badea.

 

”De obicei nu scriu despre ce spun nume din media. Treaba mea e să observ şi să critic politicienii, guvernanţii, preşedintele, pe cei care vorbesc cu tricolorul în spate, sau pe piept, de la tribuna unor înalte funcţii în stat. Lucrătorii din media sunt persoane private, nimeni nu e obligat să-i asculte, publicul e liber să le cumpere opiniile sau nu.

Fac excepţia de a scrie despre M. Badea, pentru că nu voi lua în discuţie calitatea sa de prestator la televizor, ci pe aceea de om şi, mai ales, de om tânăr.

Campania de distrugere a lui Klaus Iohannis în televiziunile-ciomag ale adversarului său a atins cote nemaivăzute în ultimii 25 de ani. Cele mai josnice şi aberante minciuni şi insinuări au fost debitate seară de seară despre „traficantul de copii pentru organe”, „nazistul”, „sectantul”, „duşmanul poporului român, neromânul Iohannis”, „neomul Iohannis, care n-are copii”.

Chiar şi subsemnatului i s-a făcut greaţă, dar, fiind de meserie autopsier al propagandei şi manipulării, n-am vărsat.

O fac  acum, paradoxal, ca atunci când ţi se pune în faţă o farfurie plină cu  maţe putrede şi descoperi în ea un fir de păr lung.

Dl. Badea s-a năpustit asupra doamnei Carmen Iohannis ca un tâlhar de stradă, ca să-i smulgă picioarele, nu geanta: „Multă lume a văzut cum s-a dus la muncă, a doua zi după alegeri, pe jos. Multă lume admiră modestia. Până la urmă, oamenii cu şase case sunt foarte modeşti, ei merg pe jos”. În viziunea d-lui Badea, „doamna Iohannis este un alt model de modestie, are bani, dar merge pe jos” (faptul că, pentru dl. Badea „celălalt model de modestie este Cristian Tudor Popescu, care are bani, dar conduce un hârb de Dacie” nu vreau să-l discut câtuşi de puţin, întrucât sunt de mult imun la insultele d-lui Badea la adresa mea şi a Blanşetei).

Înainte de a te trimite la canal, Securitatea tot  îţi găsea ceva, că ai mototolit şi ai aruncat la coş ziarul cu chipul tovarăşului Stalin, în care îţi împachetaseşi sendvişul, că spui bonjur în loc de bună ziua şi doamnă în loc de tovarăşă, că ai un unchi care a avut cazan de ţuică.

Miliţia, şi ea, ca să te salte de pe stradă, se lega totuşi de plete, barbă, minijupă, pantaloni evazaţi sau ceva.

Dl. Badea este uber. Uber alles. El o prinde pe Iohannis Carmen în flagrant delict de mers pe jos, de acasă până la liceul unde predă engleza. Faptul că doamna Iohannis face acest drum de ani de zile, întrucât:
- liceul Lazăr e aproape, iar dânsa nu face parte dintre cei care îşi transportă fizicul cu maşina şi pe 100 de metri, până la mol; sau/şi
- este ecologistă şi nu vrea să polueze Sibiul mergând cu maşina; sau/şi
- aşa i-a prescris medicul; sau/şi
- aşa vrea muşchii gambelor ei
sunt doar acoperiri pe care burjuia îmbuibată Iohannis le foloseşte pentru a prosti poporul.

Dacă mai îndrăzneşte de acum înainte să meargă altfel decât într-un Mercedes ultimul răcnet, doamna Iohannis va face dovada indubitabilă a unei profunde imoralităţi.

Dl. Badea are până-n 40 de ani. De aceea, ce văd la el mi se pare mai greu de suportat decât abjecţiile slobozite în aceste zile de seniorii cocinei securisto-comuniste.”, scrie CTP pe gandul.info

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.