Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, 700 de meciuri la nivel de club

www.sport.ro
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a disputat miercuri seara cel de-al 700-lea meci din cariera sa la nivel de club, însă nu a putut evita înfrângerea echipei sale, Real Madrid, pe terenul formației CF Valencia (scor 1-2), chiar dacă a marcat unicul gol al oaspeților în această restanță din campionatul de fotbal al Spaniei, informează L'Equipe.

"Liliecii" au marcat rapid cele două goluri, în debutul meciului, prin Simone Zaza (min. 4) și Fabian Orellana (min. 9), Ronaldo stabilind rezultatul final înainte de pauză, cu o spectaculoasă lovitură de cap (min. 44). La întâlnirea de pe stadionul Mestalla din Valencia au asistat 45.833 de spectatori, anunță Agerpres.

Citește și: Boloni, aproape de o revenire la Sporting Lisabona: 'Este întoarcerea campionului'

Cristiano Ronaldo (32 ani) a debutat ca profesionist la Sporting Lisabona, sub comanda antrenorului Ladislau Boloni, marcând 5 goluri în 31 de meciuri disputate pentru clubul lusitan, în sezonul 2002-2003. El s-a transferat apoi la gruparea engleză Manchester United, pentru care a evoluat în 292 de meciuri, între 2003 și 2009, înscriind în total 118 goluri. Din vara anului 2009, starul portughez se află sub contract cu Real Madrid, grupare pentru care a disputat până în prezent 377 de meciuri marcând 386 de goluri în toate competițiile.

În cele 700 de partide disputate până acum, Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze în total 510 goluri. El a disputat, totodată, 136 de partide pentru selecționata Portugaliei, campioana europeană en titre, pentru care a înscris 68 de goluri.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.