Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun fotbalist al anului 2017, în gala FIFA de la Londra: Messi și Neymar au pierdut

www.mirror.co.uk
Cristiano Ronaldo Lionel Messi

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, luni, la gala FIFA de la Londra, pentru al doilea an consecutiv premiul The Best, acordat celui mai bun forbalist.

Au mai fost finalişti pentru acest trofeu argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi brazilianul Neymar (PSG), scrie news.ro.

Citește și: Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac

"Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, şi lui Neymar şi lui Messi. Colegilor, antrenorului meu, preşedintelui. Este un moment foarte important pentru mine. Este minunat să fiu aici alături de aceşti jucători mari", a spus Ronaldo după primirea trofeului, arătându-i pe cei care erau alături de el pe scenă şi au prezentat momentul, brazilianul Ronaldo şi argentinianul Diego Maradona.

Cea mai bună jucătoare a fost aleasă olandeza Lieke Martens (Rosengard/FC Barcelona), ea depăşindu-le în opţiunile celor care au votat pentru această categorie pe Deyna Castellanos (Venezuela - Santa Clarita Blue Heat) şi Carli Lloyd (SUA - Houston Dash / Manchester City). La ediţia trecută, în ianuarie 2017, la Zurich, câştigătoare a fost Carli Lloyd.

Citește și: Extrem de INTERESANT! Ce salariu va avea, de fapt, Sorin Grindeanu ca șef al ANCOM

Gala FIFA a fost prezentată de actorul Idris Elba şi a inclus momente artistice susţinute de grupul Stomp şi de trupa Kasabian. Înainte de decernarea premiilor, Idris Elba şi-a făcut selfie-uri cu Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Olivier Giroud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.