Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, ales jucătorul sezonului 2016-2017 în Europa

www.prosport.ro
Cristiano Ronaldo Real Madrid

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al lui Real Madrid, a fost ales fotbalistul sezonului 2016-2017 în Europa, a anunțat joi UEFA, cu ocazia tragerii la sorți a fazei grupelor Ligii Campionilor, care s-a desfășurat la Grimaldi Forum din Monaco.

Cristiano Ronaldo a fost preferat atacantului argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) și portarului italian Gianluigi Buffon (Juventus Torino). Cristiano Ronaldo a contribuit decisiv în sezonul trecut la câștigarea celei de-a douăsprezecea Ligi a Campionilor din vitrina lui Real Madrid. Portughezul a marcat două goluri în victoria lui Real din finala cu Juventus Torino (4-1), conform Agerpres.

Atacantul portughez, care a mai triumfat în sezonul trecut campionatul Spaniei și Supercupa Europei, era mare favorit pentru a obține al doilea an la rând această distincție. Intrând pentru a treia oară în posesia acestui trofeu (după 2013-2014 și 2015-2016), el l-a devansat pe marele său rival argentinian Messi (ales în 2010-2011 și 2014-2015), care a câștigat doar Cupa Spaniei cu FC Barcelona. Ronaldo devine astfel favorit pentru a câștiga al cincilea său Balon de Aur, comentează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.