Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo se consideră 'persecutat' de Federația spaniolă

www.prosport.ro
Cristiano Ronaldo Real Madrid

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, se consideră "persecutat" de Federația spaniolă de fotbal, care a respins miercuri apelul starului portughez împotriva suspendării sale pe cinci meciuri, primită după eliminarea sa în cursul primei manșe a Supercupei Spaniei.

"Sancțiunea mi se pare exagerată și ridicolă. Acest lucru se numește persecuție. Le mulțumesc coechipierilor și suporterilor pentru susținere", a precizat Ronaldo într-o postare pe rețeaua de socializare Instagram, anunță Agerpres.

Citește și: Zinedine Zidane, în culmea fericirii după Supercupa câştigată în faţa Barcelonei: 'Este fabulos'

Antrenorul lui Real Madrid, francezul Zinedine Zidane, s-a declarat la rândul său "foarte furios" din cauza acestei sancțiuni, considerată mult prea severă de către madrileni.

Cristiano Ronaldo a fost rezervă la meciul tur dintre Real Madrid și FC Barcelona (3-1), din Supercupa Spaniei, disputat pe stadionul Camp Nou. El a intrat pe teren în repriza secundă, reușind să-i readucă în avantaj pe madrileni în minutul 80 cu un gol spectaculos, după care a primit cartonaș galben fiindcă și-a scos tricoul. Trei minute mai târziu, Ronaldo a văzut al doilea cartonaș galben, pentru o simulare în careul advers, și a fost eliminat. Portughezul l-a împins pe arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxea înainte de a părăsi terenul.

Starul lui Real Madrid, care a primit cu această ocazie al 10-lea cartonaș roșu din cariera sa, a fost suspendat un meci pentru eliminare și patru meciuri fiindcă l-a împins pe arbitru.

Din cauza sancțiunii, portughezul a ratat returul cu FC Barcelona din Supercupa Spaniei, câștigat cu 2-0 de Real Madrid, care a intrat astfel în posesia trofeului. El va lipsi, totodată, de la partidele de campionat cu Deportivo La Coruna (20 august), Valencia (27 august), Levante (9 septembrie) și Real Sociedad (17 septembrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.