Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu, locul 3 în topul golgheterilor Ligii Campionilor după patru etape

CRISTINA NEAGU

Interul Cristina Neagu, de la CSM Bucureşti, ocupă locul 3 în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor la handbal, după patru etape derulate din faza grupelor, ultimul meci din runda a IV-a având loc luni seară.

Cristina Neagu are 28 de goluri marcate în patru partide şi ocupă locul 3 în clasamentul golgeterilor. Prima poziţie este deţinută de Iveta Luzumova (Thuringer HC), cu 37 de goluri, iar pe locul 2 se află Kim Naidzinavicius (SG BBM Bietigheim), cu 33, anunță News.ro.

Citește și: Vești bune despre Simona Halep, după ce românca a fost desființată de antrenorul Serenei Williams: Ce a anunțat WTA

CSM Bucureşti ocupă primul loc în Grupa A, cu un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere, având asigurată calificarea matematică în grupele principale (6 puncte), la fel ca formaţia Krim Ljubljana (locul 2, 6 puncte).

Şi Gyor ETO (6 puncte) a obţinut calificarea, luni seară, după victoria cu 25-23 în faţa formaţiei ruse Rostov-Don, în Grupa B, din care obţinuse anterior "promovarea" FC Midtjylland (locul 2, 6 puncte). Pentru ultimul loc calificant din grupa B se bat Rostov şi Brest Bretagne.

Primele trei clasate în Grupa A se vor califica în grupele principale, unde vor întâlni primele trei clasate în Grupa B.

În etapa a V-a, CSM Bucureşti va juca în deplasare, sâmbătă, cu Krim Ljubljana, iar în ultima rundă, campioana României va primi vizita echipei poloneze Vistal Gdynia, în 19 noiembrie.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.