Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Pocora: Apel pentru corectitudine și transparență

Cristina-Ancuta-Pocora

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora, face un apel la toți candidații pentru primăria sectorului pentru corectitudine și transparență.

Le cer candidaților pentru Primăria Sectorului 3, care sunt conștienti de abuzurile pe care le face Robert Negoiță prin promovarea imaginii personale pe bani publici, să semneze alături de mine plângerile pe care le-am formulat către Autoritatea Electorală Centrală.

Au trecut doar 7 zile de la începerea campaniei electorale, iar primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a adunat deja foarte multe încălcări ale Legii nr. 334 din 17 iulie 2006, privind finanţarea activităţii partidelor politice prin care manipulează opinia publică și utilizează banii publici în scopuri electorale pentru promovarea imaginii sale.

Colegii mei juriști din cadrul filialei PNL Sector 3 au formulat o serie de plângeri care urmează să plece către Autoritatea Electorală Permanentă.

Mai mulți contracandidați la Primăria Sectorului 3 acuză abuzurile primarului în funcție și susțin că doresc ca acesta să părăsească primăria în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016. Eu pornesc de la premisa că atitudinea acestora este sinceră și îi invit pe toți să semneze alături de Partidul Național Liberal Sector 3 plângerile pe care le vom depune la AEP.

Astfel, vă propun un interval de 24 de ore pentru a vă alătura demersului nostru. Ne puteți contacta pe e-mail: sector3@pnl.ro, sau telefonic 021.324.04.81.

În caz contrar, vom considera că pozițiile luate de acești candidați împotriva lui Robert Negoiță sunt doar de fațadă și, departe de a se îndrepta împotriva primarului care a înșelat încrederea cetățenilor din Sectorul 3, îl ajută să-și consolideze poziția prin lipsa lor de reacție concretă.

Plângerile formulate de PNL Sector 3 către AEP

PNL a formulat plângeri împotriva primarului în funcție Robert Sorin Negoiță pentru modalitatea în care își desfășoară campania electorală și pentru utilizarea banului public în scop personal, având la bază următoarele motive:

Pe siteul său personal, http://www.robertnegoita.ro/, Robert Negoiță folosește identitatea vizuală a Primăriei și Campania ”I love Sector 3”

Pe pagina sa profesională https://www.linkedin.com/in/robertnegoita, prezintă site-ul ”I love Sector 3” ca și când ar fi al său

Pe canalul său https://www.youtube.com/user/robertnegoitapsd/videos prezintă activități ale Primăriei și folosește identitatea vizuală și activitățile campaniei ”I love Sector 3”

Pe profilul oficial al Primăriei https://www.facebook.com/ilovesector3/ - sunt distribuite postări de la Robert Negoita cu hashtag iloves3

În perioada de precampanie electorală, în Sectorul 3 au fost amplasate corturi care promovau realizările Primăriei sub sloganul ”I love Sector 3”

Cu ocazia aniversării partcului IOR, Primăria Sectorului 3, a organizat un eveniment , din bani publici - http://www.primarie3.ro/stire/familiile-din-sectorul-3-se-pregatesc-sa-alerge-la-%E2%80%9Ecrosul-ior-51%E2%80%9D/ . La acest eveniment, în fața unui public numeros, a luat cuvântul candidatul Robert Negoiță, chiar dacă totul a avut loc pe data de 7 mai, adică în perioada legală de campanie electorală – vezi înregistrarea video în acest link:

https://www.dropbox.com/sc/bkmq7dfzpl1akrz/AADq3FbzipEk3LJpovpt8hVNa

A postat, în locuri publice, afișe electorale pentru promovarea personală în care a utilizat identitatea vizuală a Primăriei Sectorului 3 și a campaniei de promovare a acestei instituții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.